Yritysyhteistyö Nenäpäivän kanssa

Lunasta paikkasi yrityskumppanina

Nenäpäivän kumppanit ovat mukana tukemassa tärkeää työtä maailman heikoimmassa asemassa olevien lasten oikeuksien toteutumiseksi. Suomen suurin ja hauskin hyväntekeväisyyskampanja tarjoaa mahdollisuuden iloita ja nauraa vakavienkin asioiden keskellä. Yhteistyöstä hyötyy niin myynti, markkinointi kuin henkilöstökin.

Tee paras päätös jo tänään ja hae mukaan Nenäpäivään.

Nenäpäivään osallistuminen tekee tutkitusti hyvää

Nenäpäivä koetaan mielekkäänä tapana osallistua hyväntekeväisyyteen. Valtaosa kumppaneistamme kertoo yhteistyön vaikuttaneen positiivisesti yrityksen maineeseen ja brändiin.

Lue lisää »

100-prosenttia-sin-1.png

suosittelee yhteistyötä

91-prosenttia-sin.png

kokee yhteistyön vaikuttaneen positiivisesti yrityksen maineeseen tai brändiin

54-prosenttia-sin.png

nousu kampanjatuotteiden myynnissä

Avun vie perille yhdeksän luotettavaa järjestöä

Nenäpäivää vietetään, jotta jokaisella maailman lapsella olisi mahdollisuus hyvään ja turvattuun elämää. Koronaviruksen vuoksi yhä useampi lapsi on avun tarpeessa ja Nenäpäivää tarvitaan nyt enemmän kuin koskaan.

Lue lisää järjestöjen työstä »

Nenäpäivän järjestöt

Nyt on oikea hetki lähteä mukaan

Nenäpäiva buustaa myyntiä

Nenäpäivän avulla tavoitat uusia yleisöjä ja kirität myyntiäsi. Kumppaniemme raporttien mukaan myynti on noussut Nenäpäivän aikana jopa 54%.

Lue lisää »

Nenäpäivä aktivoi ja sitouttaa henkilöstöä

Hyvinvoiva työyhteisö on kaiken tekemisen sydän. Nenäpäivän kumppanina hauskuus ja yhteisöllisyys lisääntyy. Tarjoamme kumppaneillemme helpot ja hauskat ideat henkilöstön osallistamiseen.

Lue lisää »

Nenäpäivä viesti tuottaa tulosta

Taloustutkimuksen Hyväntekeväisyys 2020 -tutkimuksen mukaan Nenäpäivän tuntee 94% suomalaisista. Nenäpäivän kumppanuus tarjoaa yrityksesi viesteille erottuvan kulman, jolla on mahdollista tavoittaa uusia yleisöjä. Tiesithän, että Yle tukee Nenäpäivää ohjelmatoiminnallaan?

Lue lisää »

Osallistu keräykseen tekemällä yrityslahjoitus

Kell’ onni on, se tonnin jakakoon – tee helppo ja nopea tonnin lahjoitus firman piikkiin.

Lahjoita yrityksenä »

Rosmeri Bolivia

Ota yhteyttä

Nenäpäivää vietetään seuraavan kerran 11.11.2022, ja juuri nyt on oikea hetki hakea Nenäpäivän yrityskumppaniksi. Ota yhteyttä, niin mietitään yrityksellesi tavoitteita tukeva tapa osallistua Nenäpäivään.

Johanna_bitmoji_nena.png

Johanna Mäkelä

kumppanuuspäällikkö

johanna.makela@nenapaiva.fi