Yritysyhteistyö Nenäpäivän kanssa

Lunasta paikkasi yrityskumppanina

Nenäpäivän kumppanit ovat mukana tukemassa tärkeää työtä maailman heikoimmassa asemassa olevien lasten oikeuksien toteutumiseksi. Suomen suurin ja hauskin hyväntekeväisyyskampanja tarjoaa mahdollisuuden iloita ja nauraa vakavienkin asioiden keskellä. Yhteistyöstä hyötyy niin myynti, markkinointi kuin henkilöstökin.

Kumppanuus voi sisältää myyntikampanjaa, henkilöstötempausta, vastuullisuusmarkkinointia ja paljon muuta – vain mielikuvitus on rajana! Nenäpäivän sopimuskumppanina sitoudut keräämään varoja vähintään 10 000 euron edestä kampanjavuoden aikana. Tarjoamme kumppaneillemme mm. laajan viestintämateriaalin sekä tukea kampanjointiin.

Tee paras päätös jo tänään ja hae mukaan Nenäpäivään.

Nenäpäivään osallistuminen tekee tutkitusti hyvää

Nenäpäivä koetaan mielekkäänä tapana osallistua hyväntekeväisyyteen. Valtaosa kumppaneistamme kertoo yhteistyön vaikuttaneen positiivisesti yrityksen maineeseen ja brändiin.

infograafi 100%

suosittelee yhteistyötä

infograafi 93%

kokee yhteistyön vaikuttaneen positiivisesti yrityksen maineeseen tai brändiin

81-prosenttia.png

kertoo tavoitteiden tai odotusten täyttyneen

Nyt on oikea hetki lähteä mukaan

Nenäpäivä aktivoi ja sitouttaa henkilöstöä

Hyvinvoiva työyhteisö on kaiken tekemisen sydän. Nenäpäivän kumppanina hauskuus ja yhteisöllisyys lisääntyy. Tarjoamme kumppaneillemme helpot ja hauskat ideat henkilöstön osallistamiseen.

Katso osallistumisvinkit työpaikoille »

Nenäpäivän viesti tuottaa tulosta

Taloustutkimuksen Hyväntekeväisyys 2022 -tutkimuksen mukaan Nenäpäivän tuntee 93% suomalaisista. Nenäpäivän kumppanuus tarjoaa yrityksesi viesteille erottuvan kulman, jolla on mahdollista tavoittaa uusia yleisöjä. Tiesithän, että Yle tukee Nenäpäivää ohjelmatoiminnallaan?

Tutustu yhteistyökumppaneidemme suosituksiin »

Avun vie perille yhdeksän luotettavaa järjestöä

Nenäpäivää vietetään, jotta jokaisella maailman lapsella olisi mahdollisuus hyvään ja turvattuun elämää. Ajankohtaisten kriisien vuoksi yhä useampi lapsi on tuen tarpeessa ja Nenäpäivää tarvitaan nyt enemmän kuin koskaan.

Lue lisää järjestöjen työstä »

Nenäpäivän järjestöt

Ota yhteyttä

Nenäpäivää vietetään seuraavan kerran 10.11.2023, ja juuri nyt on oikea hetki hakea Nenäpäivän yrityskumppaniksi. Ota yhteyttä, niin mietitään yrityksellesi tavoitteita tukeva tapa osallistua Nenäpäivään.

Anna Seligson bitmoji

Anna Seligson

kumppanuuskoordinaattori

anna.seligson@nenapaiva.fi