Lunasta paikkasi Nenäpäivän yrityskumppanina

Yhteistyö Nenäpäivän kanssa kannattaa

Suomen suurin ja hauskin hyväntekeväisyyskampanja tarjoaa mahdollisuuden iloita ja nauraa vakavienkin asioiden keskellä. Yhteistyöstä hyötyy niin myynti, markkinointi kuin henkilöstökin.

Nenäpäivä koetaan mielekkäänä tapana osallistua hyväntekeväisyyteen. Valtaosa kumppaneistamme kertoo yhteistyön vaikuttaneen positiivisesti yrityksen maineeseen ja brändiin.

Nenäpäivä avulla nostetaan myös myyntiä. Miltä kuulostaisi tuotemyynnin nousu jopa 54 prosentilla?

Ota yhteyttä

Nenäpäivää vietetään seuraavan kerran 12.11.2021, ja juuri nyt on oikea hetki hakea Nenäpäivän yrityskumppaniksi. Ota yhteyttä, niin mietitään yrityksellesi tavoitteita tukeva tapa osallistua Nenäpäivään. Jätä yhteydenottopyyntö tai pistä viestiä Johannalle tai Anetelle:

Johanna_bitmoji_nena.png

Johanna Mäkelä

kumppanuuspäällikkö

johanna.makela@nenapaiva.fi

Anette.png

Anette Koivisto

kumppanuuskoordinaattori

anette.koivisto@nenapaiva.fi

Nenäpäivän-järjestöt.png

Nyt on oikea hetki lähteä mukaan

Nenäpäivää vietetään, jotta jokaisella maailman lapsella olisi mahdollisuus hyvään ja turvattuun elämään. Koronaviruksen vuoksi yhä useampi lapsi on avun tarpeessa ja Nenäpäivää tarvitaan nyt enemmän kuin koskaan. Nenäpäivän avun vie perille yhdeksän luotettavaa järjestöä.

Nenäpäivä buustaa myyntiä. Nenäpäivän avulla tavoitat uusia yleisöjä ja kirität myyntiäsi. Kumppaniemme raporttien mukaan myynti on noussut Nenäpäivän aikana jopa 54%. 

Nenäpäivä aktivoi ja sitouttaa henkilöstöä. Hyvinvoiva työyhteisö on kaiken tekemisen sydän. Nenäpäivän kumppanina hauskuus ja yhteisöllisyys lisääntyy. Tarjoamme kumppaneillemme helpot ja hauskat ideat henkilöstön osallistamiseen. 

Nenäpäivä viesti tuottaa tulosta. Taloustutkimuksen Hyväntekeväisyys 2020 -tutkimuksen mukaan Nenäpäivän tuntee 94% suomalaisista. Nenäpäivän kumppanuus tarjoaa yrityksesi viesteille erottuvan kulman, jolla on mahdollista tavoittaa uusia yleisöjä. Tiesithän, että Yle tukee Nenäpäivää ohjelmatoiminnallaan?

Kell’ onni on, se tonnin jakakoon

Haluatko tehdä hyvää ilman ponnisteluja? Tee helppo ja nopea tonnin lahjoitus osoitteessa onnentonni.fi. Vastineeksi saat Onnen tonni -kampanjan viestintäpaketin.

Nenäpäivä-rokotukset.png