Lunasta paikkasi Nenäpäivän yrityskumppanina

Suomen suurin ja hauskin hyväntekeväisyyskampanja tarjoaa mahdollisuuden iloita ja nauraa vakavienkin asioiden keskellä. Yhteistyöstä hyötyy niin myynti, markkinointi kuin henkilöstökin. Nenäpäivää vietetään seuraavan kerran 12.11.2021, ja juuri nyt on oikea hetki hakea Nenäpäivän yrityskumppaniksi.

Yhteistyö Nenäpäivän kanssa kannattaa

”Nenäpäivä tarjoaa arvokkaan yhteistyön, jota voi hyödyntää äärimmäisen monella tavalla.”

Ota yhteyttä

Nenäpäivä tarjoaa erilaisia yhteistyömuotoja eri kokoisille ja erilaisille yrityksille. Räätälöimme jokaiselle kumppanille tavoitteita tukevan tavan osallistua. Nenäpäivän kumppanuustiimi auttaa sinua mielellään yhteistyöhön liittyvissä kysymyksissä. Jätä yhteystietosi lomakkeella tai ota suoraan yhteyttä Johannaan tai Anetteen:

Johanna_bitmoji_nena.png

Johanna Mäkelä

kumppanuuspäällikkö

johanna.makela@nenapaiva.fi

Anette.png

Anette Koivisto

kumppanuuskoordinaattori

anette.koivisto@nenapaiva.fi

Nenäpäivän-järjestöt.png

Nyt on oikea hetki lähteä mukaan

Nenäpäivää vietetään, jotta jokaisella maailman lapsella olisi mahdollisuus hyvään ja turvattuun elämään. Koronaviruksen vuoksi yhä useampi lapsi on avun tarpeessa ja Nenäpäivää tarvitaan nyt enemmän kuin koskaan. Nenäpäivän avun vie perille yhdeksän luotettavaa järjestöä.

Nenäpäivä buustaa myyntiä. Nenäpäivän avulla tavoitat uusia yleisöjä ja kirität myyntiäsi. Kumppaniemme raporttien mukaan myynti on noussut Nenäpäivän aikana jopa 60%. 

Nenäpäivä aktivoi ja sitouttaa henkilöstöä. Hyvinvoiva työyhteisö on kaiken tekemisen sydän. Nenäpäivän kumppanina hauskuus ja yhteisöllisyys lisääntyy. Tarjoamme kumppaneillemme helpot ja hauskat ideat henkilöstön osallistamiseen. 

Nenäpäivä viesti tuottaa tulosta. Taloustutkimuksen Hyväntekeväisyys 2020 -tutkimuksen mukaan Nenäpäivän tuntee 94% suomalaisista. Nenäpäivän kumppanuus tarjoaa yrityksesi viesteille erottuvan kulman, jolla on mahdollista tavoittaa uusia yleisöjä. Tiesithän, että Yle tukee Nenäpäivää ohjelmatoiminnallaan?

Kell’ onni on, se tonnin jakakoon

Haluatko tehdä hyvää ilman ponnisteluja? Tee helppo ja nopea tonnin lahjoitus osoitteessa onnentonni.fi. Vastineeksi saat Onnen tonni -kampanjan viestintäpaketin.

Nenäpäivä-rokotukset.png