Vinkit työpaikoille

Kaltaisesi tyypit työpaikoilla, yhteisöissä ja kotona muuttavat maailmaa tempaisemalla hyvän asian puolesta.

Kokosimme alle hyväntekeväisyysvinkit työporukoille. Ottakaa koko tiimi mukaan – jo pienellä avulla on suuri merkitys.

Sininen peukku ylös
Virkistystä päivään

Liitä Nenäpäivä osaksi virkistyspäivää. Jokaisesta kuljetusta kilometristä tai tietovisan oikeasta vastauksesta työnantaja lahjoittaa sovitun summan Nenäpäivään.

Vaaleanpunainen huopasydän vaaleanpunaisella taustalla
Työkaverille kehut

Jaa hyvää mieltä samalla kun parannat työyhteisön luottamusta ja lisäät sitoutumista. Pistä siis pystyyn työkavereiden kehuseinä, jossa työnantaja lahjoittaa sovitun summan jokaisesta annetusta kehusta.

Punainen Nenäpäivän nenä sinisellä taustalla
Kollegat tutuksi

Jokainen nenä tulee taatusti tutuksi isommassakin firmassa, kun henkilökuvat otetaan punaiset nenät päässä. Jokaisesta LinkedInissä julkaistusta kuvasta työnantaja lahjoittaa sovitun summan Nenäpäivään.

Piirretty naurava suu vaaleanpunaisella taustalla
Suomen hauskin toimipiste

Mistä löytyy organisaationne hauskin toimipiste tai tiimi? Kuka keksikään hauskimman tavan tempaista maailman lasten hyväksi keräten samalla mojovan lahjoituspotin?

Puhekupla, jonka sisällä kiroilua kuvastavia ikoneja: pamaus, pommi, salama ja pyörremyrsky
Sakkohaaste

Palaverista myöhästynyt tai kirosanan lipsauttanut joutuu maksamaan sovitun summan. Maksun voi suorittaa Nenäpäivän kiroilupurkkiin tai työporukan perustamaan omaan keräykseen.

Pyöräile Nenäpäivän hyväksi
Kuntoilua hyvän vuoksi

Lenkkitossut esiin tai polkupyörät alle – nyt nostetaan sykettä hyvän vuoksi! Lahjoittakaa viikon ajalta säästyneet työmatkakulut Nenäpäivälle.

Punaiset tennarit, joiden nauhat ovat auki. Vaaleanpunainen tausta
Pukeudutaan punaiseen

Nenäpäivänä kaikki pukeutuvat punaiseen ja lahjoittavat. Pukukoodista poikenneet lahjoittavat tuplaten.

Nena_peukku.png
Haaste työnantajalle!

Tohditko tuplata henkilökuntasi kokoon haaliman keräyspotin?

Nenäpäivän pulmatehtävä

Lataa materiaalit tempausten tueksi

Julisteista viirinauhoihin ja kaikkea siltä väliltä. Olemme koonneet kasapäin lähdemateriaalia, inspiraatioa ja tulostettavia koristeita auttaaksemme sinua järjestämään parhaimman mahdollisen Nenäpäivän tempauksen.

Perusta oma keräys ja lähde digikerääjäksi

Osallistu Nenäpäivä-keräykseen verkossa ryhtymällä digikerääjäksi. Perusta oma keräys ja kutsu seuraajasi tai asiakkaasi mukaan keräykseen somessa tai uutiskirjeellä. Voit seurata keräyssivultasi lahjoituspotin kasvamista sekä lahjoittajien terveisiä.

Perusta oma keräys
Kotipizza Groupin toimitusjohtajan Tommi Tervasen mukaan hyvä pistetään kiertämään tekemällä yhdessä.

Yhteistyö Nenäpäivän kanssa

Nenäpäivän yhteistyökumppanit ovat mukana tukemassa tärkeää työtä maailman heikoimmassa asemassa olevien lasten oikeuksien toteutumiseksi. Ota yhteyttä, niin räätälöidään yhdessä yrityksesi tavoitteita tukeva tapa osallistua hyväntekeväisyyteen.

Tee yrityslahjoitus

Kell’ onni on, se tonnin jakakoon – tee helppo ja nopea tonnin lahjoitus firman piikkiin. Yrityksen lahjoitus on arvokas apu maailman lasten hyväksi tehtävässä työssä. Kiitoksena lahjoituksesta tarjoamme viestintäpaketin sekä mahdollisuuden saada yrityksen tervehdysteksti Nenäpäivä-lähetykseen.

Punaisesta sydämestä irtoaa pala, joka on Nenäpäivän logo