Vaaleanpunainen akvarellitausta

Tonnilla reilumpi maailma

Maailman lasten tukeminen on nyt tärkeämpää kuin koskaan. Tee yrityslahjoitus ja lahjoita tonni sinne, missä sitä eniten tarvitaan. Kiitokseksi lahjoituksestanne saatte käyttöönne Nenäpäivän viestintäpaketin ja näkyvyyttä Nenäpäivässä 10. marraskuuta. Yritysten ja yksityisten lahjoittajien tukea tarvitaan nyt ja tulevaisuudessa.

Tehdään yhdessä reilumpi maailma.

tyttö_sivulle.png

Välitä välittömästi

Maailmassa on eletty viimeiset vuodet kriisien aikaa.
Kriisit ovat näyttäneet, että se mikä tapahtuu lähellä, vaikuttaa kauas ja se mikä tapahtuu kaukana, saattaa mullistaa meidän ja läheistemme elämän.
Välittäminen ja yhdessä oleminen on nyt erityisen tärkeää, joten Nenäpäivä haluaa tuoda ihmisiä yhteen iloisissa hyvän tekemisen merkeissä.

Välittäminen ei katso etäisyyttä: voit halata heitä, jotka ovat lähellä. Voit myös osoittaa välittämistä kauas tekemällä lahjoituksen ja tukemalla työtä maailman lasten hyväksi.

Tonnikaupalla hyvää

Lahjoituksilla tuetaan maailman heikoimmassa asemassa olevia lapsia.
Tässä muutama esimerkki, mitä lahjoituksilla saadaan aikaan.

koulutusikonit.jpg
1000€

100 lapselle koulutarvikkeet lukukaudeksi

turva_ikonit.png
3000€

100 tyttöä turvaan silpomiselta

Tonni_ikonit-02.jpg
5000€

250 lapselle puhdasta vettä vuodeksi

Tonni_ikonit-03.jpg
10 000€

125 perheelle lehmä turvaamaan elantoa

Valitse yrityksellesi sopivin lahjoitussumma

1000 €


Viestintäpaketti, jolla voi kertoa osallistumisesta keräykseen


Tervehdysteksti Nenäpäivän TV-lähetykseen pe 10.11.23 (Ylen toimituksellinen valinta)

3000 €


Viestintäpaketti, jolla voi kertoa osallistumisesta keräykseen


Tervehdysteksti Nenäpäivän TV-lähetykseen pe 10.11.23 (Ylen toimituksellinen valinta)

Nenäpäivä suosittelee

5000 €


Viestintäpaketti, jolla voi kertoa osallistumisesta keräykseen


Tervehdysteksti Nenäpäivän TV-lähetykseen pe 10.11.23 (Ylen toimituksellinen valinta)


10 000 €


Viestintäpaketti, jolla voi kertoa osallistumisesta keräykseen


Tervehdysteksti Nenäpäivän TV-lähetykseen pe 10.11.23 (Ylen toimituksellinen valinta)


Yrityksesi logo
Nenäpäivän sivuille

Tee lahjoitus 9.11.2023 mennessä ja varmista näkyvyys Nenäpäivän TV-lähetyksessä tervehdystekstin muodossa (Ylen toimituksellinen valinta.)

Lahjoitukset menevät varmasti perille – siinä syy valita juuri Nenäpäivä

Nenäpäivä kutsuu kerran vuodessa suomalaiset keräämään varoja maailman heikoimmassa asemassa oleville lapsille. Tuen vie perille ammattitaidolla yhdeksän luotettavaa järjestöä. Nenäpäivän varoilla edistetään lasten terveyttä, ravinnonsaantia, kouluun pääsyä sekä luodaan turvaa Aasiassa, Afrikassa ja Etelä-Amerikassa. Yle tukee Nenäpäivää ohjelmatoiminnallaan.

sivulle.png

Usein kysytyt kysymykset

Miksi yrityslahjoitus on tärkeä?

Nenäpäivä kannustaa yrityksiä lahjoittamaan sinne, missä tukea eniten tarvitaan. Kiitokseksi lahjoituksesta tarjoamme näkyvyyttä Nenäpäivässä 10. marraskuuta ja viestintäpaketin käyttöönne. Tonnin sijoitus poikii maailmalla tonnikaupalla hyvää!

Haluatko Nenäpäivän yrityskumppaniksi? Nenäpäivä etsiä uusia yrityskumppaneita, jotka haluavat tehdä hyvää ja osallistua Nenäpäivän iloiseen kampanjaan! Lue lisää kumppanuuksista täältä »

Milloin Nenäpäivää vietetään?

Valtakunnallinen Nenäpäivä-kampanja järjestetään kerran vuodessa loka-marraskuun aikana. Tänä vuonna kampanja huipentuu varsinaisen Nenäpäivän viettoon ja suoraan koko illan tv-lähetykseen 10.11.2023.

Ylen kanavat ovat mukana Nenäpäivässä. Katso tarkemmat tiedot täältä »

Mihin Nenäpäivän varat käytetään?

Nenäpäivä tukee maailman lapsia hankkien varoja yhdeksän järjestön pitkäkestoisiin kehitysyhteistyöhankkeisiin Afrikassa, Aasiassa sekä Etelä-Amerikassa. Nenäpäivän keräystuotolla järjestöt edistävät lasten koulutusta ja turvaa, vahvistavat perheiden ja yhteisöjen asemaa sekä tekevät työtä lasten terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseksi.

Nenäpäivän varoilla tuetaan myös Nenäpäivän lisenssintarjoajan brittiläisen Comic Reliefin kautta kehitysyhteistyötä Afrikassa.

Vuonna 2022 Nenäpäivä tukee maailman lapsia 15 eri maassa ja hankkeita on monia. Lue lisää Nenäpäivän tukemista hankkeista »

Nenäpäivän järjestöt
Nenäpäivän järjestöt vievät avun perille.

Miten haastan yhteistyötahot mukaan?

Nenäpäivän keräystavoite on suuri ja kaikkien apua tarvitaan. Haasta siis kumppanit, kilpailijat, tuttavat ja sukulaiset mukaan. Osallistumistapoja on yhtä monta kuin neniäkin. Katso vinkit ja tempaudu mukaan »

Keräyslupa koko Suomi (paitsi Ahvenanmaa) RA/2021/1777 voimassa toistaiseksi 1.1.2022 alkaen, Poliisihallitus 30.12.2021.

Keräyslupa Ahvenanmaa ÅLR 2022/8333, voimassa 1.1.–31.12.2023, Ålands landskapsregering 31.10.2022.