Leijonat

Kiitos Leijonat, että olette mukana!

Roolinne Nenäpäivä-kampanjassa on äärimmäisen tärkeä ja vastuullinen. Erityisesti asiantuntijuutenne tapahtumajärjestämisessä on Nenäpäivälle kullanarvoista. Tuellanne saamme Nenäpäivän näkyväksi kaduilla, turuilla ja toreilla sekä kerättyä varoja maailman heikommassa asemassa olevien lasten auttamiseksi. Yhdessä saamme aikaan hienoja asioita!

Tänä vuonna Nenäpäivä-kampanja huipentuu perjantaina 11.11. vietettävään Nenäpäivään.

Huomioittehan, että lipaskeräys on päättynyt Nenäpäivän osalta viime vuoden kampanjan yhteydessä. Muita tempauksia voi järjestää koska vain kampanja-ajalla 24.10.–13.11.2022.

Jos teille on mahdollista järjestää Nenäpäivä-ohjelmaa vain muutamana päivänä, paras ajankohta on varsinainen Nenäpäivä 11.11. ja sen jälkeinen päivä 12.11.

Lions ja Nenäpäivä
Nenäpäivän pulmatehtävä

Lataa materiaalit tempausten tueksi

Julisteista viirinauhoihin ja kaikkea siltä väliltä. Olemme koonneet kasapäin lähdemateriaalia, inspiraatioa ja tulostettavia koristeita auttaaksemme sinua järjestämään parhaimman mahdollisen Nenäpäivän tempauksen.

Perusta oma keräys tempauksellesi

Voit kerätä oman porukkasi lahjoitukset helposti yhteen paikkaan perustamalla oman keräyksen tempauksen tueksi. Hehkuta keräystäsi vaikkapa somessa ja seuraa lahjoituspotin kasvamista sekä lahjoittajien terveisiä keräyssivulta.

Perusta oma keräys
Nenäpäivän järjestöt

Miten lahjoitus auttaa?

Nenäpäivän tuen vie perille luotettavasti yhdeksän suomalaista järjestöä, joiden pitkäkestoisilla kehitysyhteistyöhankkeilla tuetaan maailman kaikkein heikoimmassa asemassa olevia lapsia Aasiassa, Afrikassa ja Etelä-Amerikassa.

Lahjoita nyt »