Nenäpäivä-säätiön verkkokaupan toimitusehdot

Verkkokaupan toimitusehdot

Voimassa 1.1.2021 alkaen.

Yleistä verkkokaupasta

Verkkokaupan tuotteita myy Nenäpäivä-säätiö sr., y-tunnus 1936397-9.

Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille, yrityksille ja organisaatioille Suomeen. Tuotteiden hinnat on esitetty tuote-esittelyjen yhteydessä sekä ostoskorissa. Tuotteisiimme ei sisälly arvonlisäveroa. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan pääsääntöisesti verkkokaupasta osoitteesta www.nenapaiva.fi/kauppa. Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Tilausvahvistus

Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.

Maksutavat

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Maksaminen tapahtuu Paytrail Oyj:n sivuston kautta. Tuotteet maksetaan verkkopankissa, MobilePay-maksulla tai Visa- ja MasterCard maksukorteilla.

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail kerää maksutapahtuman yhteydessä IP-osoitteen, maksutavan sekä maksuajankohdan.

https://www.paytrail.com/tietosuojaseloste-paytrailin-maksupalvelu

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7,

Innova 2

Lutakonaukio 7

40100 Jyväskylä

Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Toimitusaika

Tuotteet postitetaan kahden viikon sisällä maksun saamisesta.

Toimitustapa ja toimituskulut

Toimituskulut sisältävät posti- ja pakkauskulut. Toimitamme tilaukset kirjeenä, maksikirjeenä tai pakettina. Toimitamme tilaukset vain Suomeen.

Vaihto- ja palautusehdot

Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Liitä palautuksen mukaan seuraavat tiedot: nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi, pankkitilinumerosi sekä kopio tilausvahvistuksesta.

Palautusosoite: Nenäpäivä-säätiö, Radiokatu 5, 00240 Helsinki. Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta. Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan suoraan tilillesi palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen.

Ongelmatilanteet

Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi sähköpostilla nenapaiva(a)nenapaiva.fi tai postitse: Nenäpäivä-säätiö, Radiokatu 5 B, 00240 Helsinki. Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio postiin.

Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin. Nenäpäivä-säätiön tietosuojaperiaatteisiin pääset tästä.