Lahjoituksen sopimusehdot

Kertalahjoitus:

Kertalahjoituksen voi tehdä Nenäpäivän verkkosivujen kautta tai tilisiirtona. Maksutapana käyvät kaikki yleisimmät pankki- ja luottokortit, verkkopankit sekä mobiilimaksu. Lahjoituksen voi tehdä myös anonyyminä tilisiirrolla.

Tilisiirtona maksettaessa tilinumero on: 

Osuuspankki:  

FI44 5780 1020 0003 14

Nordea: 

FI37 1572 3000 3844 20

Danske Bank:

FI47 8000 1570 8504 13

Kuukausilahjoitus:

E-lasku maksutavan ehdot

Toimeksiantaja sitoutuu noudattamaan käyttämänsä pankin e-laskupalvelun käyttöä koskevia asiakasehtoja.

E-laskupalvelu

E-laskupalvelu on palvelu, jossa laskuttaja toimittaa laskun tämän toimeksiannon antajan verkkopankkiin nähtäväksi ja käsiteltäväksi. E-laskun lähettäjä tai pankki ei ole velvollinen toimittamaan e-laskuna välitettävää laskua muussa muodossa. Verkkopankissa voit ottaa pankista riippuen käyttöön uusia saapuvia e-laskuja koskevan tekstiviesti- ja/tai sähköpostiviestin. E-laskun maksaminen edellyttää, että hyväksyt saapuneen e-laskun verkkopankissa erikseen tai olet ottanut käyttöön e-laskun automaattisen maksamisen. E-laskuihin perustuvat maksut välitetään tilisiirtoina. Pankki ei ilman erillistä maksutoimeksiantoa ole velvollinen huolehtimaan e-laskun maksamisesta. Voit muuttaa e-laskua koskevan maksutoimeksiannon veloitustiliä, eräpäivää ja summaa tai perua sen. Maksutoimeksiannon muita tietoja et voi muuttaa. Voit lopettaa e-laskujen vastaanoton poistamalla e-laskutilauksen verkkopankissa. E-laskun ehdot ovat nähtävissä pankkisi verkkosivuilla.

Nenäpäivän ehdot

E-laskun sopimusehdot

E-laskutilauksen toimeksiantaja (lahjoittaja) valtuuttaa Nenäpäivä-säätiön veloittamaan e-laskutilauksessa mainittua pankkitiliä kuukausittain (1. tai 15. päivä) e-laskutilauksessa mainitulla summalla.

Mikäli veloituspäivä ei ole pankkipäivä, suoritetaan veloitus seuraavana pankkipäivänä.

E-laskutilauksen toimeksiantaja voi hallinnoida lahjoituksen summaa ja veloituspäivää omassa verkkopankissa.

E-laskutilaus on voimassa toistaiseksi. E-laskutilauksen voi irtisanoa ilmoittamalla siitä viimeistään 2 viikkoa ennen veloituspäivää pankkiin sekä Nenäpäivä-säätiölle.

Toistuvan korttimaksun sopimusehdot

Toistuva korttimaksu on jatkuva, toistaiseksi voimassa oleva sopimus, jossa lahjoittajan/ toimeksiantajan kortilta (Visa Debit ja Credit, MasterCard Debit ja Credit) veloitetaan kuukausittain sovittu summa.

Lahjoitussumma valitaan liittymisen yhteydessä. Lahjoitus veloitetaan kortilta kuukausittain joka kuun 1. tai 15. päivä (tai niitä seuraavana pankkipäivän) asiakkaan valinnan mukaisesti. Lahjoitus näkyy laskulla tai tiliotteella viimeistään seuraavana pankkipäivänä. Mikäli veloitus kortilta ei onnistu sovittuna päivänä, kyseisen kuukauden lahjoitussumma jää maksamatta. Seuraavan kuukauden kuukausilahjoitus pyritään veloittamaan taas normaalisti. 

Laskuttajana näkyy Nenäpäivä-säätiö.

Lahjoitussopimus on voimassa toistaiseksi. Sen voi irtisanoa kuukausittain lähetettävän sähköpostin linkin kautta tai ottamalla yhteyttä Nenäpäivä-säätiöön.

Nenäpäivä-säätiö ei käsittele eikä tallenna maksukorttien tietoja.

Toimitusehdot

Kaikki verkkopankki- ja korttilahjoitukset tilitetään Nenäpäivä-säätiön rahankeräystileille maksunvälityspalvelujen kautta.

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii verkkopankkimaksujen osalta Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7

Innova 2

Lutakonaukio 7

40100 Jyväskylä

Puhelin: 020 718 1830

www.paytrail.com

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii korttimaksujen osalta Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7

Innova 2

Lutakonaukio 7

40100 Jyväskylä

Puhelin: 020 718 1830

www.paytrail.com

Yhteystiedot

Nenäpäivä-säätiö

Radiokatu 5 B, 00240 Helsinki

nenapaiva@nenapaiva.fi

puh. 09 1480 4153