Nenäpäivä Ylellä

Nenäpäivä-lähetys 2021

Nenäpäivä – koko ilta maailman lasten auttamista

12.11. klo 19
Yle TV1 ja Yle Areena

Tänä vuonna Nenäpäivässä lausutaan yhdessä iso kiitos! Kiitoksen ansaitsee jokainen, joka on ollut tavalla tai toisella toisten tukena läpi poikkeusaikojen – esimerkiksi tekemällä lahjoituksen Nenäpäivälle. Nenäpäivässä löydetään kiitollisuuden aiheita myös marraskuun harmaudesta, kun tavoitteena on tehdä tästä kaikkien suomalaisten yhteinen kiitospäivä! 

Lähetys katsottavissa kuukauden ajan Yle Areenassa »

Nenät vaihtuvat punaisiksi myös muilla Ylen kanavilla

Puoli seitsemän Nenäpäivä

Puoli seitsemän

8.–12.11.
Yle TV1 ja Yle Areena

Puoli seitsemän on mukana Nenäpäivässä. Tänä vuonna Ella ja Mikko saavat eteensä haasteen, joka tarkoittaa hikisiä hetkiä navetassa. Juontajakaksikon pitää opetella lypsämään vuohta. Nenäpäivänä selviää, kumpi heistä on Puoli seiskan lypsymestari.

Katso jaksot Yle Areenassa »

YleX Naurumaraton Viki ja Köpi

YleX Aamu Naurumaraton 42h

11.11. klo 6 alkaen
YleX, Yle Areena

Kahdesti Kultaisella Venlalla palkittu YleX Aamun Naurumaraton tulee taas! Viki ja Köpi vetävät suoraa radio- ja striimilähetystä 42 tuntia putkeen Helsingin keskustasta. Luvassa yllätysvieraita, toinen toistaan villimpiä haasteita sisältäviä yllätyslaatikoita ja YleX Aamun kuulijoiden rakastamia ohjelmaosioita!

Katso maratonlähetys Yle Areenassa »

Radio Suomi

Nenäpäivä Radio Suomessa

12.11. klo 6-18
Yle Radio Suomi

Nenäpäivänä Radio Suomessa puhutaan koulusta ja koulutuksesta sekä peilataan niitä kehitysmaiden kouluolosuhteisiin. Vierailemme 12 tunnin lähetyksessä kouluissa ja teemme suuren koulukeskustelun. Lisäksi tempaamme Nenäpäiväjoukkojen matkassa eri puolilla Suomea. Tarjolla viihdyttävä radiolähetys kuorutettuna mainiolla musiikilla.

Kuuntele lähetykset jälkikäteen »

Kjell Simosas Yle Xtrem
66 timmar & 6 minuter med Kjell ”From Hell” Simosas

10.11 kl. 05:54 – 12:11 kl. 24:00
Yle X3M, Yle Areena, Instagram, TikTok

66 tuntia ja 6 minuuttia LIVE-radiolähetys, Kjell “From Hell” Simosas toimii juontajana. Vieraat, musiikki, yllätykset ja X3M:n muut profiilit ja juontajat ovat muun muassa luvassa. Yleisö voi lahjoituksilla vaikuttaa mitä studiossa tapahtuu.

Nicke, Michael, Elin
Strömsö

23.10. Yle Areena, Yle TV1 klo 18.15, 24.10. Yle Fem klo 17.25

Strömsössä leivotaan Nenäpäivän kunniaksi Micke Björklundin rakkaalla reseptillä omenapiirakkaa ja kannustetaan kiittämään. Omenapiirakalla voi ilahduttaa sukulaisia, työkavereita ja ystäviä – ketä vain, joka on antanut syyn kiitollisuuteen viime aikoina! Herkuttelulla voi kerryttää Strömsön omaa Nenäpäivä-keräystä ja auttaa maailman lapsia.

Katso jakso »

Pavlovin rotat
Pavlovin rottien Nenäpäivä-striimi

12.11. kello 15 alkaen
Pavlovin Rottien Youtube-kanava

Pavlovin Rotat striimaavat Nenäpäivänä Tubesta tuttujen vieraiden kanssa! Eri pelejä pelatessa kerätään rahaa nenäpäivälippaaseen ja mitä suuremmaksi potti kasvaa, sitä pidempään striimi jatkuu. Rotat ottavat mittaa myös toisistaan, ja katsojatkin pääsevät osaksi pelejä. Striimi alkaa perjantaina 12.11. klo 15:00 ja loppuu viimeistään lauantaina 13.11. klo 15:00.

Katso striimi »

summeri-logo
Summerin Nenäpäivä

8.-12.11. Instagram ja TikTok

Nenäpäivä näkyy Summerin somessa. Summerin Emma pukeutuu nenäpäivän asuihin. Mitä nuoret lahjoittavat tällä kertaa keräykseen? Luvassa on myös kiitos-sketsi.

Sohvaperunat
Sohvaperunat

19.11. klo 21 Yle TV2, Yle Areena

Miten Nenäpäivän sketsit naurattivat kotikatsomoissa? Upposiko musiikkiesitykset? Entä tarvittiinko nenäliinoja? Koe Nenäpäivän koskettavimmat ja hauskimmat hetket uudelleen Sohvaperunoiden seurassa!

Katso jakso »