Nenäpäivä Ylellä

Nenapaiva22-1024x1024.png

Nenäpäivä – koko ilta maailman lasten puolella

Lähetyksen katseluoikeus on päättynyt 10.12.

Koko perheen ohjelma tarjoaa hersyvää huumoria ja viihdettä moneen makuun.

Lähetyksen juontavat Mikko Kuustonen, Hanna Visala ja Maaria Nuoranne. Illan musiikista vastaavat Samu Haber, Erin, Irina, Saara Aalto, Hassan Maikal, Antti Ketonen, Jesse Kaikuranta, Nelli Matula, Olli Halonen ja Ida Elina sekä Matti ja Teppo & Portion Boys.

Mukana tunnelmaa nostattamassa ovat myös näyttelijät Konsta Hietanen, Jaana Saarinen, Susanna Snellman, Isadora Brown, Sami Uotila, Reetta Ylä-Rautio, Sampsa Tuomala, Jari Saarelainen, Ville Tiihonen, Ella Kanninen, Reidar Palmgren, Minka Kuustonen, Heikki Silvennoinen, Eero Milonoff, Iikka Forss, Jarkko Niemi ja Tommi Rantamäki.

Lähetyksessä tutustutaan kehitysyhteistyöhön Ugandassa ja Kambodžassa ja kuullaan asiantuntijoiden puheenvuoroja.

RSO:n Nenäpäivä-konsertti

Konsertin katseluoikeus on päättynyt 3.12.

Radion sinfoniaorkesteri heittäytyy Nenäpäivään rohkealla teemalla ja kiinnostavilla kappalevalinnoilla! Naisten ja tyttöjen näkökulma musiikissa loistaa kirkkaasti ja lämpöisesti jokaisessa kuultavassa kappaleessa.

Solisteina mm. Anu Komsi, Emma Salokoski, Anni Elif Egecioglu ja Aarne Pelkonen. Konsertin juontaa Lola Odusoga.

RSO_konsertti-1024x1024.png

Nenät vaihtuivat punaisiksi myös muilla Ylen kanavilla

Mikko Kekäläinen ja Ella Kanninen luistelemassa

Puoli seitsemän

Mikko Kekäläinen ja Ella Kanninen tempaisevat jälleen Nenäpäivän hyväksi! Puoli seitsemän -ohjelman Nenäpäivä-viikko pitää sisällään yllätyksiä ja sydäntä lämmittäviä hetkiä. Jäätanssihaastetta seurataan Nenäpäivä-viikolla päivittäin maanantaista perjantaihin.

YleX-400x400-1.png

YleX Naurumaraton – Game of Nose

Yksi studio, kolme tiimiä, 42 tuntia kestävä mysteeripeli! 

Tänä vuonna Naurumaraton muuntautuu 42 tuntiseksi peliksi, jota pelaavat livenä Helsingin Senaatintorilla YleX Aamu, YleX Iltapäivä sekä Viki & Köpi. 

Naurumaraton – Game of Nosen aikana kolutaan läpi viimevuosien tunnettuja fantasia- ja pelimaailmoja.

Radio Suomi

Nenäpäivän etkot Radio Suomessa

Etkoilla kurkistettiin Nenäpäivän kulisseihin Tampereella juuri ennen H-hetkeä. Hanna Kataja-Rahkon ja Matti Ylösen juontamassa radiolähetyksessä vieraana piipahtivat Nenäpäivässä kuultuja artisteja sekä läjäpäin hyväntekijöitä.

Ohjelmassa keskustelimme myös toisen auttamisesta ja piipahdimme eri puolilla Suomea katsastamassa kuinka Nenäjoukot tempaavat.

Tarjolla on kupliva radiolähetys kuorrutettuna mainiolla musiikilla.

Kjell Simosas
66 tuntia ja 6 minuuttia Kjellin kanssa!

Yle X3M, Yle Areena, Instagram, TikTok

Kljell ”From Hell” Simosas palaa isompana ja hullumpana! Katso striimiä Areenasta, kuuntele radiosta ja katso kohokohdat somesta. Yle X3M:n omien äänien lisäksi lähetyksessä vierailee sekä tuttuja että vähemmän tuttuja vieraita. Luvassa on musiikkia, yllätyksiä ja haasteita. Yleisö voi lahjoittamalla vaikuttaa siihen, mitä striimin aikana tapahtuu.

Strömsön Elin ja Lee
Strömsö

Strömsössä neulotaan Nenäpäivän kunniaksi iso kaverihuivi, jonka sisään mahtuu lämmittelemään kaksikin ihmistä. Malli on helppo ja sopii aloittelijallekin. Ohjeet julkaistaan lokakuun puolivälissä.

Katso Strömsön jakso jälkikäteen »

Pavlovin rotat
Pavlovin rotat

Pavlovin Rotat striimaavat Nenäpäivän merkeissä Tubesta tuttujen vieraiden kanssa! Mukana mm. Lakko, Justimusfilms, Namikolinx, Rauski & SilliS.

Eri pelejä pelatessa kerätään varoja Nenäpäivä-lippaaseen maailman lasten hyväksi, ja mitä suuremmaksi potti kasvaa, sitä pidempään striimi jatkuu. Rotat ottavat mittaa myös toisistaan, ja katsojatkin pääsevät mukaan pelaamaan. 

Katso striimin parhaat palat YouTubessa »

Summerin Aron ja Elo
Summeri

Yle Summerin Elo ja Aron kamppailevat Nenäpäivänä extreme-haastevideossa toisiaan vastaan Nenäpäivän herruudesta! Kumpi kestää pidempään hyytävän meren armoilla? Kumman suu kestää tulisempia makuja?

Katso haastevideo YouTubessa »

Jasmin Beloued ja Kiia Keskikylä
Yle MIX

YouTube
TikTok

Yle Mixin lasten uutisissa suosikkitoimittajat Jasmin Beloued ja Kiia Keskikylä seuraavat maailman tapahtumia ja osallistuvat Nenäpäivään kertomalla, miksi apua tarvitaan ja missä!

Pikku Kakkosen tunnus
Pikku Kakkonen

Pikku Kakkosessa laitetaan nenät päähän! Jyrki ja Neponen viettävät Nenäpäivän kunniaksi erityisen kilttiä iltaa Pikku Kakkosessa.

Katso Pikku Kakkonen jälkikäteen »

Huippumalli Haussa -kilpailijat: Minttu, Abas, Venla, Eino, Linda
Huippumalli haussa

6.10. MTV3 klo 20

Huippumalli haussa -kilpailijat heittäytyvät haastetehtävässä huumorin vietäviksi ja keräävät samalla varoja maailman lapsille.

Katso jakso jälkikäteen MTV Katsomossa »