Nenäpäivää vietetään 11.11.2022

Marraskuu on täällä ennen kuin huomaatkaan. Ota Nenäpäivä osaksi syksyn tuntisuunnitelmia vaikka koko koulun voimin. Ilmoita koulusi mukaan ja järjestäkää yhdessä ikimuistoinen Nenäpäivä. Tältä sivulta löydät vinkit Nenäpäivän viettoon.

Vaaleanpunainen ja purppuranvärinen piirretty käsi läpsäyttävät yhteen high five

Opintopisteitä hyväntekijöille

Nenäpäivän voi mainiosti liittää osaksi opintoja. Esimerkiksi tapahtumajärjestelyissä voi yhdistää markkinoinnin ja viestinnän oppiaineita. Nenäpäivään liittyvä tapahtuma voi toimia myös näyteikkunana, jossa esitellään oppilaiden taitoja ja osaamista. Samalla oppilaitoksen yrityssuhteet vahvistuvat ja luodaan uusia, tärkeitä kontakteja.

Hauskoja tapahtumia riittää opintojen oheen vaikka viikon jokaiselle päivälle

Maanantai

Myykää viikonloppuna siivotuista komeroista löytyneet tavarat huokein hinnoin kirppiksellä.

Tiistai

Herkkuaamiaisella lähtee päivä paremmin käyntiin ja iltapäiväkahvilla herahtaa vesi kielelle.

Keskiviikko

Jalkautukaa kaupungille ja yllättäkää vastaantulijat vaikka kupillisella kuumaa.

Torstai

Järjestä juoksutapahtuma. Hommatkaa sponsorit ja juoskaa oppilaitoksen ympäri.

Perjantai

Virittäydy viikonloppuun ja järjestä bändi-ilta tai stand-up keikka.

Perusta oma keräys

Digikeräys Nenäpäivälle

Paljonko keräsitte tapahtumaviikon aikana maailman lasten hyväksi? Laskekaa potti yhteen ja tehkää lahjoitus. Voitte perustaa Nenäpäivän nettisivuille oman keräyksen, jossa voitte myös kertoa tapahtumastanne sekä jakaa parhaat kuvat ja videon. Nettilippaan linkkiä jakamalla haastatte helposti tapahtumaan osallistuvat lahjoittamaan keräyspottiinne.

Mikä Nenäpäivä?

Nenäpäivää vietetään, jotta jokaisella maailman lapsella olisi mahdollisuus hyvään ja turvattuun elämään. Iloinen kampanja kutsuu vuosittain suomalaiset tukemaan maailman kaikista heikoimmassa asemassa olevia lapsia.

Nenäpäivän tuen vie perille luotettavasti yhdeksän suomalaista järjestöä, joiden pitkäkestoisilla kehitysyhteistyöhankkeilla tuetaan maailman kaikkein heikoimmassa asemassa olevia lapsia Aasiassa, Afrikassa ja Etelä-Amerikassa.

Nenäpäivän järjestöt

Hauskaa olla mukana

Omnia

”Me Omniassa haluamme tehdä hyvää ja antaa hyvän kiertää hädänalaisille maailman lapsille. Nenäpäivä saa meidät yhdessä tekemään huikeita juttuja aina vuosi toisensa jälkeen.”