Bli Näsdagens företagspartner

100_rekommenderas_samarbete.jpg

Det är lönsamt att samarbeta med Näsdagen

Under Finlands största och roligaste välgörenhetskampanj är det tillåtet att skratta och ha det roligt även om det handlar om allvarliga situationer. Samarbetet gynnar såväl försäljningen, marknadsföringen som personalen.

Näsdagen upplevs som ett meningsfullt sätt att dra sitt strå till stacken. Största delen av våra partner berättar att samarbetet har varit till nytta för företagets rykte och varumärke.

Näsdagen ökar också försäljningen. Vad sägs om en produktförsäljning som ökar med till och med 54 procent?

Ta kontakt!

Näsdagen firas nästa gång 11.11.2022 och nu är det dags att göra slag i saken om du vill bli Näsdagens företagspartner. Ta kontakt så funderar vi tillsammans över hur ditt företag bäst kan delta i Näsdagen så att företagets mål stöds samtidigt.  Lämna kontaktbegäran eller skicka ett meddelande till Johanna eller Anette:

Johanna_bitmoji_nena.png

Johanna Mäkelä

partnerskapchef

johanna.makela@nenapaiva.fi

Nenäpäivän-järjestöt.png

Nu är det rätt tid att komma med

Näsdagen firas för att varje barn i världen ska få leva ett bra och tryggat liv. Med anledning av coronaviruset behöver allt fler barn hjälp och Näsdagen är nu viktigare än någonsin. Nio pålitliga organisationer ser till att hjälpen kommer fram.

Näsdagen effektiverar försäljningen. Näsdagen hjälper dig att nå nya kunder och sätta fart på försäljningen. Våra partner har berättat att försäljningen har ökat med upp till 54 procent under Näsdagen. 

Näsdagen aktiverar och engagerar personalen. En välmående arbetsgemenskap är det viktigaste i all verksamhet. Som Näsdagens partner ökar glädjen och gemenskapskänslan. Vi tipsar våra partner om enkla och roliga sätt att engagera de anställda. 

Näsdagens budskap är effektivt. Enligt Taloustutkimus undersökning Hyväntekeväisyys 2020 (Välgörenhet 2020) känner 94 procent av finländarna till Näsdagen. Som Näsdagens partner har ditt företag det där lilla extra och en ypperlig chans att nå nya kunder. Du visste väl att Yle stöder Näsdagen genom sina program?


Huvudsamarbetspartner 2021

Undervisningssektorns Fackorganisation, OAJ

Andra som ger sitt stöd 2021

KotiPizza

Minisun

Fazer Aito

PS-kustannus

Tuuma-kustannus

Kumma-kustannus

Dermosil

Paapii Design

Tampereen pieni lelukauppa

Riihimäen pieni lelukauppa

Positiivarit

LM Someco

Drama Queen

Omnia

Laurea

Savon ammattiopisto

SEDU

Kraton

Agenda Helsinki

JCDecaux

Suomen Lions

Elisa

Monochrome

M-Brain

Nostemedia

Generaxion Finland

EY

JP Postitus

Mall Voice

Securycast

Napa Agency