Pistä tonnin seteli firman piikkiin!

08.11.2020
Heikki Silvennoisen jo klassikoksi muodostunut Tonnin seteli -ilme koristaa kampanjaa.

“Pistä tonnin seteli firman piikkiin” – yrityslahjoituksia pyydetään nyt huumorin avulla.

Nenäpäivä lanseerasi yrityksille suunnatun Onnen tonni -kampanjan, joka kutsuu yritykset helpolla tavalla mukaan Nenäpäivään. Tonnin lahjoituksella yritys saa näkyvyyttä Nenäpäivässä ja hauskan viestintäpaketin käyttöönsä – sekä tietenkin hyvän mielen maailman lasten auttamisesta!

Nenäpäivää tarvitaan nyt enemmän kuin koskaan! Koronan vaikutukset maailmalla ovat osuneet kaikista kipeimmin niihin, joilla jo valmiiksi meni heikosti ja monen lapsen tulevaisuus on uhattuna. Nenäpäivä kutsuukin nyt suomalaiset yritykset apuun, jotta maailman lapsilla olisi myös tulevina vuosina mahdollisuus oppia lukemaan, saada tarvittavat lääkkeet ja riittävästi ravintoa kasvaakseen sekä tarvittavaa huolenpitoa. Tonnin lahjoituksella yrityksellä on mahdollisuus antaa esimerkiksi elintärkeät rokotukset 800 lapselle.
 
– Olemme suunnitelleet Onnen tonni -kampanjan yrityksen näkökulmasta. Yritys saa itse päättää haluaako vain lahjoittaa vai käyttääkö hyödykseen tarjoamaamme näkyvyyttä ja viestintäpakettia. Maailman lasten auttaminen ei ole ollut koskaan yhtä helppoa ja hauskaa, lupaa Nenäpäivä-säätiön kumppanuuskoordinaattori Anette Koivisto.
 
Heikki Silvennoisen jo klassikoksi muodostunut Tonnin seteli -ilme koristaa kampanjaa ja nostaa hymyn huulille ainakin Kummelin ystäville. Onnen tonni -kampanjan onkin tarkoitus piristää syksyä ja tuoda hyvää mieltä työyhteisöihin. Samalla halutaan osoittaa, että yritysvastuun osoittaminen ei tarvitse olla ryppyotsaista. 
 
– Uskomme, että poikkeuksellisista ajoista huolimatta moni suomalainen yritys haluaa osoittaa vastuullisuuttaan ja tehdä hyvää. Maailman onnellisimmalla kansalla on varmasti varaa auttaa koronastakin huolimatta siellä, missä apua nyt eniten tarvitaan. Tonni on varmasti monelle suomalaiselle yritykselle kohtuullinen lahjoitussumma, mutta sillä on maailman lasten elämässä merkittävä vaikutus, tsemppaa kumppanuuspäällikkö Johanna Mäkelä.
 
Viime vuonna Nenäpäivä keräsi yhteensä 2,3 miljoonan euron lahjoituspotin, josta useita satoja tuhansia euroja tuli yrityslahjoituksina. Onnen tonni -kampanja kerää Nenäpäivän tavoin lahjoituksia vuoden loppuun saakka. Varsinaista Nenäpäivää vietetään perjantaina 13. marraskuuta, jolloin kuluneen vuoden epäonni käännetään maailman lasten onneksi. 
 
 
Lue lisää Onnen tonni -kampanjasta ja lahjoita: