Uutiset

Ota neulontahaaste vastaan ja tee myssykaupalla hyvää

Artikkelin julkaisu päivämäärä

16.09.2021

Jaa sosiaalisessa mediassa

Myssyfarmi on Nenäpäivän kumppani

Nyt on hyvä syy aloittaa uusi neulomisprojekti, sillä Nenäpäivä haastaa kaikki kädentaitajat auttamaan maailman lapsia myssyjä neulomalla. Idea on yksinkertainen: neulo myssy, myy myssy ja lahjoita myyntivoitto Nenäpäivälle maailman lasten hyväksi. Ota vastaan neulontahaaste ja tee hyvää itselle ja muille.

Millainen on sinun Nenäpäivän myssysi? Myssy voi vapaasti olla tekijänsä näköinen tai malliin voi ottaa inspiraatiota Myssyfarmin ideoimasta Nenäpäivän myssystä. 

– Huumorinaisina meille oli kunnia-asia päästä suunnittelemaan tämän vuoden Nenäpäivän neulontatuote. Hymy-myssy on iloinen neulontaprojekti, jossa jokainen voi neuloa oman tupsumyssynsä joko valmiista neulontapaketista tai ohjeesta soveltaen yhdessä hulvattomien Myssymummojemme kanssa – ja samalla auttaa maailman lapsia. Tässä projektissa matka todella on tärkeämpää kuin määränpää, sillä neulominen on rentouttavaa ja tekee hyvää myös neulojalle itselleen, iloitsee Myssyfarmin toimitusjohtaja ja emäntä Anna Rauhansuu.

Näin neulontahaaste etenee:

1) Neulo myssy – tai vaikka useampi! Jaa taitosi somessa käyttämällä tunnistetta #neulontahaaste

2) Myy neulomasi myssy ystävälle, naapurille, työtoverille tai vaikka nettikirppiksellä. Lahjoita myssyistä saamasi myyntivoitto Nenäpäivälle. Lahjoituksen voit tehdä helposti netissä vaikkapa Myssyfarmin keräyksen kautta.

3) Haasta kaikki taitavat ystäväsi mukaan neulomaan.

Poimi puikoillesi Myssyfarmin helpot neulontaohjeet:

Hauska auttaa

Nenäpäivä auttaa maailman lapsia keräämällä varoja yhdeksän pitkäkestoista kehitysyhteistyötä tekevän järjestön toimintaan. Nenäpäivä-kampanja järjestetään loka-marraskuussa ja kampanja huipentuu erilaisten tempausten merkeissä varsinaiseen Nenäpäivään. Nenäpäivässä hauska auttaa ja hyvää voi tehdä monin tavoin. Löydät lisää osallistumisvinkkejä täältä »

Myssyfarmin mummot
Myssyfarmi viettää Nenäpäivää myös erilaisin tempauksin. Kuva saattaa liittyä aiheeseen.

Katso myös aiempien vuosien neulontahaasteet