Uutiset

Auttaminen sujuu kuin Strömsössä

Artikkelin julkaisu päivämäärä

16.09.2020

Jaa sosiaalisessa mediassa

Nappaa ohje Nenäsukkaan Strömsön Leen suunnittelemasta villasukasta.
Nenäpäivä ja Strömsö haastavat tänä syksynä yhdessä kaikki kädentaitajat mukaan auttamaan maailman lapsia villasukkia neulomalla. Haasteeseen voi osallistua neulomalla Nenäsukat ja myymällä ne tuttavalle. Myyntivoiton voi lahjoittaa maailman lasten auttamiseksi Nenäpäivälle.
 
Kädentaitaja voi käyttää vapaasti omaa mielikuvitustaan Nenäsukkien suunnittelussa tai ottaa mallia Strömsön taitavan Leen suunnittelemista kauniista Nenäsukista, joita koristavat sydämet ja palmikot. 


 
– Inspiraatio Nenäsukan malliin syntyi Strömsön huvilan puuleikkauksista. Halusin neuloa sukan, jossa palmikot punovat yhteen sydämet ja kertovat lämpimistä ajatuksista. Käsitöiden tekeminen jonkun muun hyväksi kertoo siitä, että välittää. Jokainen silmukka on ajatuksella ja ajan kanssa neulottu, Lee kertoo.
 

Leen suunnittelemat hempeät Nenäsukat ovat esillä myös Strömsön syksyn ohjelmistossa. Tarkemman ohjeen sukkiin voi napata Strömsön artikkelista

Näin osallistut Nenäsukka-haasteeseen:

1. Neulo villasukat – tai vaikka useammat! Halutessasi voit esitellä taitojasi 
somessa tunnisteilla #nenäsukka #nenäpäivä / #näsdagen
2. Myy neulomasi sukat ja lahjoita saamasi myyntivoitto Nenäpäivälle. Lahjoituksen voit tehdä helposti netissä vaikka Strömsön nettilippaan kautta.
3. Haasta kaikki taitavat ystäväsi mukaan neulomaan.

Nenäpäivää vietetään tänä vuonna perjantaina 13. marraskuuta, jolloin epäonni käännetään maailman lasten onneksi. Nenäpäivää voi viettää perustamalla omalle kotisohvalle oman Nenäkatsomon, jossa viihdytään koko ilta Nenäpäivän suoran lähetyksen parissa – tietenkin kotoisasti Nenäsukat jalassa!