Uutiset

Lunasta paikkasi Nenäpäivässä

Artikkelin julkaisu päivämäärä

11.12.2020

Jaa sosiaalisessa mediassa

Yhteistyö-Nenäpäivän-kanssa
Suomen suurin ja hauskin hyväntekeväisyyskampanja tarjoaa suurille ja pienille yrityksille mahdollisuuden iloita ja nauraa vakavienkin asioiden keskellä. Vastuullisuustyöstä Nenäpäivän kanssa hyötyy niin myynti, markkinointi kuin henkilöstökin. Nenäpäivää vietetään seuraavana kerran 12.11.2021, ja juuri nyt on oikea hetki hakea Nenäpäivän kumppaniksi.
 

"Nenäpäivällä voidaan edistää tärkeitä asioita ja siinä mukana oleminen on ennen kaikkea erittäin hauskaa"

 
Nenäpäivä tarjoaa erilaisia yhteistyömuotoja eri kokoisille ja erilaisille yrityksille. Räätälöimme jokaiselle kumppanille tavoitteita tukevan tavan osallistua.
 

Nyt on oikea hetki lähteä mukaan, koska…

1. Nenäpäivää tarvitaan enemmän kuin koskaan
Nenäpäivää vietetään, jotta jokaisella maailman lapsella olisi mahdollisuus hyvään ja turvattuun elämään. Koronaviruksen vuoksi yhä useampi lapsi on avun tarpeessa ja Nenäpäivää tarvitaan nyt enemmän kuin koskaan »
 
Nenäpäivän avun vie perille yhdeksän luotettavaa järjestöä. Yle tukee Nenäpäivää ohjelmatoiminnallaan.
 
2. Nenäpäivä buustaa myyntiä
Nenäpäivän avulla tavoitat uusia yleisöjä ja kirität myyntiäsi. Kumppaniemme raporttien mukaan myynti on noussut Nenäpäivän aikana jopa 60%. Lue lisää Nenäpäivän kumppanien kampanjanjoista »
 
3. Nenäpäivä aktivoi ja sitouttaa henkilöstöä
Nenäpäivä on vahva henkilöstön innostaja ja ilmapiirin ilostuttaja. Hyvinvoiva työyhteisö on kaiken tekemisen sydän. Nenäpäivän kumppanina hauskuus ja yhteisöllisyys lisääntyy. Tarjoamme kumppaneillemme helpot ja hauskat ideat henkilöstön osallistamiseen. Haali inspiraatiota täältä »
 
4. Nenäpäivä-viesti tuottaa tulosta
Tuoreen Taloustutkimuksen selvityksen mukaan Nenäpäivän tuntee 94% suomalaisista. Nenäpäivän alla voit toteuttaa juuri sen hulluimmankin idean, jota et ole aiemmin uskaltanut tiimissäsi edes ehdottaa! Nenäpäivän kumppanuus mahdollistaa yrityksesi viesteille erottuvan kulman, jolla on mahdollista tavoittaa uusia yleisöjä.
 
Lue Apteekkariliiton ja Opetusalan Ammattijärjestö OAJ:n kokemuksista Nenäpäivä-yhteistyöstä.
 
Nena%CC%88pa%CC%88iva%CC%88-ja%CC%88rjesto%CC%88t.jpg

Kell' onni on, se tonnin jakakoon

Sijoita hyvään oikotietä pitkin ja tee tonnin lahjoitus näppärästi osoitteessa onnentonni.fi. Vastineeksi saat Onnen tonni -kampanjan viestintäpaketin. Tiesitkö, että tuhannella eurolla mm. rokotetaan 800 lasta?

Ota yhteyttä

Nenäpäivän kumppanuustiimi auttaa sinua mielellään yhteistyöhön liittyvissä kysymyksissä. Jätä yhteystietosi lomakkeella tai ota suoraan yhteyttä Johannaan tai Anetteen:

Johanna Mäkelä
kumppanuuspäällikkö
johanna.makela@nenapaiva.fi

Anette Koivisto
kumppanuuskoordinaattori
anette.koivisto@nenapaiva.fi