Uutiset

VIERASKYNÄ: Työhyvinvoinnista kipinä hyvän tekemiselle

Artikkelin julkaisu päivämäärä

26.09.2016

Jaa sosiaalisessa mediassa

Smartumin viestintäpäällikkö Satu Halla uskoo hyvän tekemisessä verkoston voimaan.

Arvomme – rohkeus, vastuullisuus ja toiminta – näkyvät arjessamme. Smartum välittää paitsi työntekijöistään, osallistuu myös vahvasti hyvän tekemiseen.

Osallistumalla Nenäpäivään haluamme viedä hyvän tekemisen yrityksemme rajojen ulkopuolelle. Katsotaan, kuinka paljon hyvää saadaan aikaan, kun 13 000 asiakastamme, 10 000 verkoston jäsentä ja sadat tuhannet Smartum-etujen käyttäjät yhdistävät voimansa!

Lahjoitamme kampanja-ajalla tehdyistä Smartum-tilauksista hallintokulut Nenäpäivälle. Lisäksi haastamme mukaan kumppaniverkostomme ja Smartum-etujen käyttäjät.

Esimerkiksi yhden Liikunta- ja kulttuurisetelin hinnalla (5€) teetetään koulupuku lapselle, ja 10 euron lounassetelillä tarjotaan koululounas 130 nepalilaislapselle. Nämä ovat lopulta pieniä summia arjessamme, mutta merkittäviä mahdollisuuksia Nenäpäivän tukemille ihmisille.

Hyvän tekeminen osana arkea  

”Olen saanut elämältä niin paljon hyvää, että haluan laittaa sitä myös eteenpäin. Koen, että hyväntekeväisyys on elämäntapani, josta voi tehdä arkipäivää toiset huomioimalla. On onni työskennellä yrityksessä, joka omalta osaltaan osallistuu ja kannustaa hyvän tekemiseen.”

Tiina ”Ässä” Saarinen, asiakkuuspäällikkö

”Minut on lapsesta kasvatettu ajattelemaan muita ja auttamaan heikommassa asemassa olevia. Haluaisin tehdä enemmänkin hyvää juuri tekojen kautta. Tällä hetkellä kaksi pientä lastani ja lähiomaiseni tarvitsevat aikaani sen verran, että elämäntilanteeseen sopii paremmin rahan lahjoittaminen. En tiennyt Nenäpäivästä oikein mitään ennen Smartumin mukaan lähtöä. On hienoa, että hyväntekeväisyyden tarvetta korostetaan näkyvällä toiminnalla.”

Nicolas Fischer, Digital Media Manager

Me smartumlaiset kannustamme jokaista omalla tavallaan osallistumaan Nenäpäivään! Mikä on sinun tapasi auttaa?

Satu Halla 
Smartumin viestintäpäällikkö, joka uskoo verkoston voimaan niin hyvinvoinnin kuin hyväntekeväisyyden edistämisessä.

Mikä Nenäpäivän vieraskynä?
Nenäpäivän vieraskynässä Nenäpäivän tukijat ja tekijät kertovat ajankohtaisista, kiinnostavista aiheista vastuullisuuden ja hyväntekeväisyyden tiimoilta. #nenäpäivä #vieraskynä