Uutiset

VIERASKYNÄ: Niemi muuttaa maailmaa – laatikko kerrallaan

Artikkelin julkaisu päivämäärä

03.10.2016

Jaa sosiaalisessa mediassa

Juha Niemen onni kumpuaa hyvän tekemisestä.

35 vuotta sitten aloittelevana yrittäjänä isämme, ja Niemi Palveluiden perustaja, Kalevi toteutti bisnesideaansa omien elämänarvojensa pohjalta. Niihin kuuluivat isoisältä opittuina vastuullisuus, oikeudenmukaisuus sekä auttamisen halu, käärittynä hyvään asiakaspalveluun.

Oma autotallimme toimi usein keräysten varastona ja välietappina. Olimme monesti isän apuna kuskaamassa niin ruoka-apua kuin vaatteita ja tarvikkeita. Työuransa jälkeenkään hän ei käynyt viettämään lokoisia eläkepäiviä, vaan on antanut täysipäiväisesti aikansa avustustyöhön. Hän perusti lähetyskirpputorin ja jatkoi avustuskuormien toimituksia Suomen lähialueille, mm. Viipuriin ja Inkeriin.

Vuosien saatossa olemme toimittaneet avustuskuormia ja -kuljetuksia eri hyväntekeväisyysjärjestöille, tehneet tavara- ja palvelulahjoituksia sekä osallistuneet yleishyödyllisiin keräyksiin. Teemme myös tiivistä yhteistyötä Kierrätyskeskuksen kanssa.

Haluamme edistää oikeudenmukaisuutta ja vastuullisuutta toimimalla Nenäpäivän kumppanina. Näin voimme auttaa maailman lasten ihmisarvoisen elämän toteutumista edes muutaman muuttolaatikollisen verran.

Ja onhan meidän oltava mukana jo ihan tämän mahtavan Niemenpunaisen Nenänkin vuoksi!

Maailman muuttaminen on hauskaa ja helppoa!

Pidämme tärkeänä, että Nenäpäivään osallistumalla voimme auttaa maailman lapsia yhdellä kertaa yhdeksän luotettavan järjestön kautta ja olla varmoja siitä, että apu menee varmasti perille tarkasti määriteltyihin hankkeisiin.

Muuttolaatikoiden avulla osallistamme kahden kuukauden ajan mahtavan määrän asiakkaitamme mukaan – mitä enemmän laatikoita on vuokralla, sitä isommaksi yhteinen Nenäpottimme kasvaa! Niemi lahjoittaa jokaisesta vuokratusta muuttolaatikosta maailman lasten hyväksi.

Niemi lahjoittaa kampanja-aikana 1.10.–30.11.2016 muuttolaatikoiden vuokrista 5 % /kpl/pvä Nenäpäivä-keräykseen.

Juha Niemi
Muuttomies on 35-vuotiaan perheyrityksen, Niemi Palvelut Oy:n asiakassuhdejohtaja ja osakas. Hänen vastuualueisiinsa kuuluvat suuryritykset, valtionhallinnon asiakkuudet sekä strategiset kumppanuudet.