Uutiset

VIERASKYNÄ: Autetaan, koska meillä on siihen mahdollisuus!

Artikkelin julkaisu päivämäärä

10.10.2016

Jaa sosiaalisessa mediassa

Avisin Maria ja Jenni Nenäpäivä-tunnelmissa.

Jokaisella lapsella tulisi olla mahdollisuus ravitsevaan ruokaan, koulunkäyntiin, turvalliseen elinympäristöön sekä riittävän hyvään terveydenhuoltoon. Näin ei kuitenkaan ole, joten kääritään yhdessä hihamme ja autetaan! Osallistuminen Nenäpäivään mahdollistaa sen, että mukana olevat yhdeksän järjestöä voivat tehdä merkittävää työtä lasten paremman elämän puolesta. 

Avis on tukenut Nenäpäivää aikaisemmin muun muassa Iso-Britanniassa ja tänä vuonna myös Suomi on mukana. Meillä on etuoikeus asua hyvässä ja turvallisessa maassa. Se unohtuu helposti arkisten vastoinkäymisten, kuten flunssan, aamuruuhkan tai kaatuneen kahvikupin äärellä. Voimme katsoa peiliin ja miettiä, että moni asia voisi olla huonommin. Autamme, koska meillä on siihen mahdollisuus!

Yritysvastuu on itsestäänselvyys

Yritysvastuu ei ole hyväntekeväisyyttä. Sen tulisi olla yrityksen normaalia ympäri vuoden jatkuvaa toimintaa, ja leikata läpi toiminnan kaikki eri osa-alueet. Voiko yritys, joka peittää silmänsä maailmassa vallitsevista epäkohdista, olla uskottava työnantaja, yhteistyökumppani tai palveluntarjoaja? Omasta toiminnasta ja sen yhteiskunnallisista vaikutuksista tulee ottaa vastuu. Laitetaan hyvä kiertämään ja tehdään maailmasta hieman parempi paikka elää.

Avainasemassa lahjoittamisen helppous ja kampanjan näkyvyys

Lahjoitusprosessi ei saa olla monimutkainen. Innokas auttaja voi tympääntyä, jos lahjoittaminen edellyttää täytettäviä lappuja, epäselviä ehtoja, pitkäaikaista sitoutumista tai tilisiirtoja. Haluamme omalta osaltamme tehdä lahjoittamisen helpoksi.

Järjestämme lipaskeräyksen 4.11.2016 Helsingin Rautatientorilla. Keräyslippaat ovat kampanja-aikana näkyvillä myös monissa toimipisteissämme, ja virallisena Nenäpäivänä jaamme jokaiselle autonvuokraajalle kampanjan tunnuksen, punaisen Nenän. Lisäksi lahjoitamme jokaisesta 27.10.-13.11.2016 verkkosivujen kautta tehdystä autovuokrauksesta viisi euroa Nenäpäivä-keräykseen. Osallistuminen ei aiheuta minkäänlaista ylimääräistä vaivaa tai kulua autonvuokrauksen yhteydessä.

Tartutko mukaan haasteeseen? Oikea hetki siihen on NYT!

Maria Soini
Aloittanut uransa digitoimistopuolella ja siirtynyt sieltä pikkuhiljaa markkinoimaan kaikkea, mikä liikkuu tiellä ja kulkee useammalla kuin kahdella pyörällä. Seuraa Nenäavisin liikkeitä! #nenäavis

Mikä Nenäpäivän vieraskynä?
Nenäpäivän vieraskynässä Nenäpäivän tukijat ja tekijät kertovat ajankohtaisista, kiinnostavista aiheista vastuullisuuden ja hyväntekeväisyyden tiimoilta. #nenäpäivä #vieraskynä