Uutiset

Toisten auttamisesta tulee itselle hyvä mieli

Artikkelin julkaisu päivämäärä

05.12.2016

Jaa sosiaalisessa mediassa

Halloween-Nenäpäivä

Kuinka paljon voimaa siitä saa, kun voi auttaa toista oivaltamaan, onnistumaan ja nauttimaan olostaan. Miten mahtavia ovatkaan  yhteiset onnen hetket.

Oman yrityksen kautta fiilikset moninkertaistuvat ja on mahdollisuus tehdä paljon enemmän ja paljon isommin. Huipputiimin kanssa ideoita pursuaa, ja yhdessä on mahdollisuus tehdä vaikka mitä, puhumattakaan siitä, miten ennakkoluulottomasti monet asiakkaatkin lähtevät mukaan erilaisiin hullutuksiin ja tempauksiin!

Nenäpäivän ajatus siitä, että tehdään hyvää huumorin voimin, hauskaa pitäen sekä itsekin lahjoittamisesta nauttien on myös meidän yrityksemme tapa toimia. Siksi meille on luonnollista olla mukana Nenäpäivä-kampanjassa. Miksi työn tekemisen pitäisi olla totista ja tylsää, kun sen voi tehdä iloisesti pilke silmäkulmassa ja huumorilla höystettynä?

Nenäpäivän tempaukset ovat opettaneet, ettei itseään pidä ottaa liian tosissaan. Työyhteisössä kaikilla on mukavampaa, kun voimme rennosti olla omina itsenämme. Yhdessä tekemällä toistemme tavat vahvuuksineen ja heikkouksineen tulevat tutuiksi ja ehkäpä käännämme heikkoudet lopulta vahvuuksiksi.

Nenäpäivään osallistumalla kerätään paitsi rahaa maailman lapsille, saadaan myös itsellemme lupa irrotella ja antaa ajatusten lentää. Ehkä jopa rohkenemme sanoa ääneen asioita mitkä normaalisti pitäisimme sisällämme.

Nenäpäivään liittyvät tempauksemme ovat luonnollisesti liittyneet aina kuntoiluun. Joka vuosi olemme tarjonneet vierailijoille kuntoilumahdollisuutta edulliseen Nenähintaan, sekä haastaneet asiakkaitamme lahjoittamaan joko lippaaseen tai oman tiimin kautta suoraan netissä. Lisäksi olemme järjestäneet hassunhauskoja Nenäjumppia, joissa täydellisen rytmin ja oikeaoppisten liikeratojen sijaan pääosassa onkin ollut iloinen ilme ja heittäytyminen. Lähialueen yrityksiä olemme haastaneet mukaan tarjoamalla heille hauskaa taukojumppaa omissa tiloissaan, ja viime vuosina olemme myös lahjoittaneet jokaisesta kampanjan aikana solmitusta uudesta asiakkuudesta osan keräykseen.

Koemme, että pääasiallinen tehtävämme Nenäpäivässä ja muissa maailmaa paremmaksi muuttavissa tempauksissa, on olla itse aktiivisesti mukana ja näyttää esimerkkiä.  Maailma ei muutu paremmaksi itsestään odottamalla, että joku muu tekee.

Pian nostamme esille joulupuun kortteineen ja lähdemme joululahjaostoksille. Haluamme, että jokaisella maailman lapsella on mahdollisuus parempaan elämään ja että jokainen paikkakunnan lapsi saa edes yhden joululahjan tulevana jouluna.

Sinä päätät. Lahjoita, jos huvittaa.

Emili Palonen
LadyLine Seinäjoen Nenähenkinen yrittäjä