Uutiset

Pelle Hermanni kutsuu päiväkodit ja koulut mukaan auttamaan maailman lapsia

Artikkelin julkaisu päivämäärä

08.09.2023

Jaa sosiaalisessa mediassa

PelleHermanni.png

Rakastettu satuhahmo Pelle Hermanni kutsuu päiväkodit ja koulut mukaan Nenäpäivän viettoon. Pellen puuhapaketin lisäksi ensimmäiseksi mukaan ilmoittautuneet 50 ryhmää saavat katsottavakseen ensimmäisen Pelle Hermanni -elokuvan maksutta. 

“Voihan änkeröinen! Maailman lapset tarvitsevat nyt enemmän apua kuin koskaan. Onneksi Pelle Hermannin hätäaputoimisto tietää, mitä tehdä. Meidän täytyy nyt kaikkien kääriä hihat ja auttaa yhdessä. Eiköstä vaan jookosta!”

Lasten ikisuosikki Pelle Hermanni rohkaisee päiväkoteja ja kouluja viettämään Nenäpäivää yhdessä iloisen puuhan merkeissä.

Oppilaitoksilla ja varhaiskasvatuksen yksiköillä on tänä syksynä mahdollisuus tilata ensimmäinen Pelle Hermanni -elokuva katsottavaksi yhdessä ilmoittautumalla mukaan Nenäpäivään täällä. Elokuvan katselulinkkejä on luvassa ensimmäiselle 50 mukaan ilmoittautuneille päiväkodille tai oppilaitokselle. 

Kaikille mukaan ilmoittautuneille lähetetään sähköpostitse syksyn aikana myös Pelle Hermannin puuhapaketti, joka sisältää erilaisia tehtäviä, jonka parissa on hauska viihtyä yhdessä. Lisäksi ilmoittautuneille tulee postissa myös Nenäpäivän pieni materiaalipaketti, jonka avulla voitte koristella luokkahuoneen tai muun tilan teemaan sopivaksi.

Lisää ideoita Nenäpäivän viettoon saatte täältä  ja tekemistä voitte ladata myös täältä.

Oman keräyslippaan voi perustaa täällä tai voitte tehdä lahjoituksen Pelle Hermannin omaan keräyspottiin täällä.

Nenäpäivän kampanja-aika on 23.10.-12.11., mutta oman Nenäpäivä-tapahtumansa voi järjestää koska tahansa joustavasti. 

Nenäpäivää vietetään tänä vuonna perjantaina 10.11., jolloin Pelle Hermanni on mukana Nenäpäivän suorassa lähetyksessä TV2:lla.