Uutiset

Kumma-kustannus Nenäpäivän kumppanina jo toista vuotta

Artikkelin julkaisu päivämäärä

21.04.2021

Jaa sosiaalisessa mediassa

Kumma-kustannus on Nenäpäivän kumppani jo toista vuotta

Jyväskyläläinen lastenkirjakustantamo Kumma-kustannus sekä sen sisarkustantamot PS-kustannus ja Tuuma ovat mukana auttamassa maailman lapsia Nenäpäivän kumppanina jo toista vuotta peräkkäin. Perheyrityksenä toimiva kustantamo lähti viime vuonna mukaan Nenäpäivä-kampanjaan. Kumma-kustannus tuo tarinoiden ja satujen kautta esiin tärkeitä asioita elämästä. Kertomusten taianomainen tyyli tarjoaa myös portin mielikuvituksen maailmaan.  

Kumma-kustannuksen kampanja näkyi loka-marraskuussa kustantamon monissa kanavissa, sosiaalisessa mediassa ja kampanjanostoina mm. verkkopalveluissa ja asiakasviesteissä.

“Pystyimme viestimään yhteistyökampanjasta useammalle kymmenelletuhannelle asiakkaalle. Samalla keräyspottimme kasvoi ja tietoisuus Nenäpäivästä lisääntyi”, kertoo Kumma-kustannuksen toimitusjohtaja Henna Santalahti.  

Maailman lasten auttamista opus kerrallaan

Saduissa paha saa aina palkkansa, mutta oikeassa elämässä hyvä tarvitsee vähän apua. Suomessa voimme antaa omille lapsillemme seikkailuja taikametsissä sekä käsitellä hankalia ja pelottaviakin asioita turvallisesti sadun keinoin. 

”On upeaa, että voimme ilahduttaa ja tukea lapsia tarinoiden avulla. Nenäpäivän kautta voimme kuitenkin auttaa myös aivan konkreettisesti. Toivomme, että tänä vuonna pääsemme ylittämään viime vuoden keräyssummamme ja saamme samalla jaettua myös tarinan taikaa kotimaassa”, sanoo markkinointipäällikkö Anne Luoma-aho. 

Kumppanin arvomaailmalla on merkitystä

Nenäpäivä etsii vastuullisia yrityskumppaneita, joiden arvomaailma kohtaa Nenäpäivän kanssa. “On ollut hienoa saada mukaan kustantamo, jonka lastensadut lumoavat kauniilla kuvillaan ja opettavat tarinoiden kautta tärkeitä asioita lapsille. Tähän ei lapsilla valitettavasti ole mahdollisuutta kaikkialla maailmassa, ja onkin upeaa, että Kumma-kustannus on halunnut laittaa hyvän kiertämään sinne, missä apua tarvitaan eniten”, kertoo asiakkuudesta vastaava kumppanuuskoordinaattori Anette Koivisto.

Lue lisää Nenäpäivän yhteistyökumppanuudesta »