Uutiset

Kotimainen vaatevalmistaja PaaPii Design Nenäpäivän kumppaniksi

Artikkelin julkaisu päivämäärä

29.06.2021

Jaa sosiaalisessa mediassa

PaaPiin lastenvaatteet
PaaPii Design on mukana auttamassa maailman lapsia

Kokkolassa toimiva PaaPii Design on solminut yhteistyön Nenäpäivän kanssa. Värikkäistä ja ajattomista kuoseista tunnettu PaaPii Design on vastuullinen, kotimainen designyritys, jonka kaikki vaatteet suunnitellaan ja valmistetaan Kokkolassa. Yrityksen kulmakiviä ovatkin ekologisuus, eettisyys ja kotimaisuus. PaaPiin ompelimo toimii aurinkoenergialla, ja merkillä on Avainlippu-tunnus. Valikoimaan kuuluu kankaiden lisäksi vaatteita vauvoille, lapsille sekä naisille, ja asiakaskuntaa löytyy Suomen lisäksi jo ympäri maailmaa.

Haluamme jättää positiivisen jäljen maailmaan

– PaaPii on saanut alkunsa tekemisen ilosta ja toivomme, että tuotteemme myös välittävät iloa eteenpäin. Haluamme omalla toiminnallamme tukea luovuutta ja jättää positiivisen jäljen maailmaan. Meitä inspiroi lasten tapa katsoa maailmaa – kaiken ei tarvitse olla niin vakavaa. Huumori auttaa käsittelemään vaikeitakin asioita. Jaamme tämän ajatuksen Nenäpäivän kanssa, jonka takia yhteistyö sopii mielestämme mainiosti toimintaamme. Kampanjan kautta haluamme kannustaa myös asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme jakamaan auttamisen iloa, kertoo PaaPiin yrittäjä ja suunnittelija Anniina Isokangas.

Kauniit kuosit tuovat iloa myös maailman lapsille

– Olemme todella mielissämme, että saimme kumppaniksi kotimaisen yrityksen, jonka vastuullisuus on ihan omaa luokkaansa. PaaPiin piristävät ja vallattomat kuosit tuovat yhteistyön myötä paljon hyvää myös maailman heikoimmassa asemassa oleville lapsille, iloitsee asiakkuudesta vastaava Anette Koivisto Nenäpäivältä.

Tutustu PaaPii Designiin »

Lue lisää Nenäpäivän yhteistyökumppanuudesta »