Uutiset

Innovatiivinen terveyspalveluyritys Heltti kumppaniksi

Artikkelin julkaisu päivämäärä

03.09.2021

Jaa sosiaalisessa mediassa

Heltti on Nenäpäivän kumppani
Heltti on mukana auttamassa maailman lapsia

Nopeasti kasvava suomalainen, ajatustyöläisten elinvoimaisuuden tukemiseen keskittynyt Heltti on lähtenyt yhteistyöhön Nenäpäivän kanssa. Heltti haastaa terveys- ja terapia-alaa tarjoamalla saman katon alta vaikuttavat työkykyjohtamisen palvelut sekä ajatustyöläisten mielenterveyttä, hyvinvointia ja työkykyä tukevat palvelut. Heltti on edelläkävijä etäpalveluissa ja disruptoi parhaillaan terapia-alan käytäntöjä – Heltin ja Shortumin kesäkuisen yhdistymisen myötä yritys on rakentamassa innovatiivista palveluvalikoimaa, jossa kaikki ihmiset pääsevät terapiapalveluiden piiriin helpommin ja nopeammin.

Paremminvointia itselle ja hyvinvointia ympärille

“Meillä Helttiäisillä on tavoitteena tehdä tekoja, joiden seurauksena Suomessa on 500 000 onnellisempaa ja paremminvoivaa ihmistä. Me ajattelemme, että hyvinvointi koostuu monesta osa-alueesta – ja koska meillä jokaisella on sama pää töissä ja kotona, on mielen hyvinvointi erityisen tärkeää.

Me myös uskomme ja tiedämme, että hyvinvoiva ihminen levittää hyvinvointia ympärilleen. Lähdimme Nenäpäivän kanssa suunnittelemaan ja toteuttamaan uudenlaista yhteistyötä, joka perustuu tälle ajatukselle. Yhteistyömme avulla haluamme luoda paremminvointia jokaiselle Suomessa asuvalle, jotka sitten säteilevät hyvää ympärilleen – myös maailman lapsille”, kertoo Heltin toimitusjohtaja Timo Lappi.

Toisten auttaminen tekee hyvää

“Olemme todella iloisia, että saimme Heltin mukaan auttamaan maailman lapsia. Terveys on yksi Nenäpäivän tärkeistä teemoista ja on mahtavaa tuoda yhteistyön avulla esiin, kuinka jokaisen tulisi myös muistaa huolehtia omasta terveydestään ja hyvinvoinnistaan voidakseen auttaa muita. Onhan toisten auttamisen ja hyväntekemisen tutkitusti todettu myös lisäävän hyvänolon tunnetta. Toivotamme Heltin jokaisen Lempin, Tarmon, Pokan ja Hehkun sydämellisesti tervetulleiksi mukaan Nenäpäivään, iloitsee Nenäpäivän kumppanuuspäällikkö Johanna Mäkelä.

Nenäpäivän ja Heltin uudenlainen yhteistyö tuo jaksamisen ja hyvinvoinnin huippuasiantuntijat suoraan kaikkien suomalaisten ruuduille. Yhteistyö näkyy syksyn aikana kahden inspiroivan ja mukaansatempaavan webinaarin muodossa. Luvassa on myös vuorokauden kestävä ennennäkemätön striimi, joka päättyy Nenäpäivä-lähetyksen alkaessa. Lisätietoa Nenäpäivän ja Heltin yhteistyöstä kerromme lähiviikkoina!

Lue lisää Heltistä »

Lue lisää yhteistyöstä Nenäpäivässä »