Uutiset

Ylen radiokanavat valtaavat Helsingin keskustan Nenäkulman

Artikkelin julkaisu päivämäärä

04.11.2018

Jaa sosiaalisessa mediassa

YleX:n Viki ja Köpi tekevät ennätyspitkän maratonlähetyksen Nenäpäivän kunniaksi.

YleX Naurumaratonista tehdään 40-tuntinen ennätyslähetys 

Nenäkulmasta lähetetään myös YleX:n ennätyspitkä Naurumaraton-radiolähetys, joka hauskuuttaa yleisöään ja kerää varoja maailman lapsille kokonaiset 40 tuntia yhteen menoon. Mitä vain voi tapahtua, kun YleX Aamusta tutut Ville “Viki” Eerikkilä ja Juuso “Köpi” Kallio repäisevät ennätyslähetyksen maailman lasten hyväksi. Maratonlähetyksessä on luvassa on vieraita, haasteita ja tietenkin paljon naurua.

Tänä vuonna Naurumaraton näkyy myös Areenassa! Naurumaratonin Happy Hour nähdään suorana Areenassa torstaina 8.11. kello 20 alkaen, jolloin vieraaksi saapuvat ABREU sekä Gasellit. Happy Hourin tunnelmaan voi palata lauantaina 10.11. kello 20:15 alkaen Yle TV2:lla, kun Happy Hourin TV-taltiointi viihdyttää katsojia.


Radiokanavat osallistuvat Nenäpäivään Nenäkulmassa

Maanantaina 5.11. kello 9–13 Yle Puheen Nenäpäivän Maxi-Akti aloittaa Nenäpäivä-viikon. Suositun kontaktiohjelma Aktin kolmikko Samppa Korhonen, Jussi Putkonen ja Alina Kulo käsittelevät neljä eri puheenaihetta yhdessä kuulijoiden ja kiinnostavien vieraiden kanssa. Ohjelmaan ja keskusteluihin voi osallistua puhelimella, sosiaalisessa mediassa tai saapumalla paikan päälle Nenäkulmaan.

Tiistaina 6.11. kello 6-17 X3M juhlii Svenska dagenia ja ottaa varaslähdön Nenäpäivän viettoonsa. Nenäpäivänä 9.11. X3M tuleekin tekemään suoraa Nenäpäivän lähetystä aamusta iltaan Paraisilta, jossa maailman lapsille kerätään varoja sirkustempuin ja freestyle-motocrossilla.

Keskiviikkona 7.11. kello 6-18 Nenäpäivä kuuluu Radio Suomessa monella tapaa. Radio Suomen aamussa Helsingistä Nenäpäivän teemoja lähestytään tunteiden kautta ja Radio Suomen päivässä muuan muassa kudotaan porukalla Nenäpäivän villasukkia ja kuullaan Juha Blombergin reportaaseja Etiopiasta, Nenäpäivän avustuskohteesta. Radio Suomen Helsingin iltapäivässä puolestaan lähestytään Nenäpäivää toiminnan ja haasteiden kautta. Pyöreä pöytä taas ottaa päivän teeman käsittelyynsä omaan takuuvarmaan tyyliinsä. Kaikki Radio Suomen aluetoimitukset ottavat osaa Nenäpäivään nenäviikolla.

Torstaina 8.11. kello 7 päästetään YleX Aamun Viki ja Köpi irti, kun ennätyspitkä 40-tuntinen YleX Naurumaraton lähetys alkaa. Jotain ennenkuulumatonta tapahtuu, kun YleX heittäytyy täysillä auttamaan maailman lapsia. Lähetys pitää kuulijat otteessaan yllättävillä käänteillä aina Nenäpäivän iltaan 9.11. saakka. Tätä meininkiä et halua missata!

Radiolähetysten lisäksi Nenäkulmaan mahtuu viikon aikana vaikka minkälaista tapahtumaa; risottokoulua, munkkeja, musiikkia ja ainakin yksi juoksutapahtuman startti. Nenäkulma on koko viikon avoinna yleisölle. Naurumaratonin tunnelmia voi tiirailla myös ulkokatsomosta.