Uutiset

Yle X3Min 66 tuntia ja 6 minuuttia kestävä maratonlähetys Nenäpäivän hyväksi tulee taas! “En pysty nukkumaan”

Artikkelin julkaisu päivämäärä

26.10.2023

Jaa sosiaalisessa mediassa

Kjell-from-Hell-Yle-X3M.jpg

Yle X3Min ennätyspitkä 66 tunnin ja 6 minuutin pituinen radiolähetys laittaa jälleen juontaja Kjell “from Hell” Simosasin kovan paineen alle. Maratoneilla on kerätty tähän mennessä yli 100 000 euroa. 

Yle X3M tempaisee Nenäpäivän hyväksi jo kolmatta kertaa. 

Juontaja Kjell “from Hell” Simosasin radiolähetys kestää mahtavat 66 tuntia ja 6 minuuttia putkeen. Lähetyksessä on jo vieraillut erikoisvieraita presidentistä eri artisteihin ja Kjell on saanut kokeilla merenneitomeikkiä, stand-uppia suorassa lähetyksessä ja tatuointia. Uusia vieraita ja uusia haasteita on luvassa tänäkin vuonna. Simosas kertoo odottavansa tempausta jo innolla. 

“Kaikki on ollut molempina aikaisempina vuosina todella hauskaa. Jopa kaikki piinaamiset ovat menneet ilon kautta koska se on tietänyt lahjoituksia.” 

Ensimmäisenä vuonna Simosasin pään menoksi suunniteltiin monella tapaa kivulias tatuointiahaaste: “Left outside alone biisi, jota siis halveksin, raikasi samaan aikaan kun biisin nimi tatuoitiin jalkaani.” 

Haaste kuitenkin toimi! “Lahjoituksia tuli koko ajan”, Simosas kertoo.

Mielenkiintoisia vieraita lähetykseen on saapunut useita, mutta Simosas ei osaa valita yhtä suosikkia heistä.  

“Monta on rivissä, mutta valitsen molemmilta vuosilta yhden. Elisabeth Rehn sekä Tarja Halonen. Arvostan kumpaakin yli kaiken ja kun kuunteli heidän tarinoitaan niin tuli semmonen fiilis että mä en ole tehnyt elämässäni yhtään mitään.” 

Molempina vuosina suoritus on ollut vaativa ja Simosas on valvonut suurimman osan lähetysajasta putkeen. “Olen torkkunut hetken aikaa, mutta en ole juurikaan nukkunut”.  

Vaikka luvassa on kova valvomisrupeama, hän ei nuku pankkiin. “En pysty! Into on liian voimakas. Valmistaudun pitämällä puhelinta äänettömällä pari päivää ja rapsuttamalla kissoja.” 

Simosas odottaa tämän vuoden lähetystä jo innolla. Lopussa siintävä palkinto on hieno. 

“En ole koskaan kokenut vastaavaa euforiaa.”

66 tuntia ja 6 minuuttia Kjellin kanssa!

8.11. klo 05.53.54 – 11.11. klo 00.00 Yle X3M ja Yle Areena 

Kannusta Kjelliä ja lahjoita!