Tässä ovat ehdokkaat Vuoden Positiivisimmaksi Suomalaiseksi 

Äänestys on päättynyt! Vuoden Positiivisin Suomalainen valitaan yleisöäänestyksellä. Tittelistä kilpailevat tänä vuonna Auri Kananen, Christoffer Strandberg, Diandra, Eva Wahlström, Konstaapeli Daniel sekä Marko Anttila.

VPS_kaikki_netti-1-1024x576.png
Vuoden Positiivisin Suomalainen valitaan yleisöäänestyksellä. Voittaja julkistetaan 1.11.

Kiitos kaikille äänestäneille! Voittaja julkistetaan 1.11., tervetuloa mukaan suoraan lähetykseen jännittämään, linkki striimiin päivitetään myöhemmin.

Kuka kruunataan Lotan ja papan tittelinperijäksi? Monipuolinen ehdokasjoukko viestii siitä, kuinka monin eri tavoin myönteistä elämänasennetta ja positiivisuutta voi tuoda esiin. Järjestyksessään 30. Vuoden Positiivisin Suomalainen julkistetaan 1. marraskuuta. Yleisöäänestyksen tuotot lahjoitetaan Nenäpäivälle, joka kerää varoja työhön maailman lasten paremman tulevaisuuden puolesta.

VPSehdokkaat_nettiin.png

1. Auri Kananen

Siivouskuningatar

Siivouskuningattarena tunnettu sometähti ei lakaise ongelmia maton alle tai ahdistu vaikeankaan urakan edessä, vaan tarttuu reippaasti toimeen. Aurin vinkeillä siivouspäivä muuttuu aurinkoiseksi. Hän myös tarjoaa ilmaista siivousapua sitä tarvitseville, esimerkiksi mielenterveysongelmista kärsiville. Kultaisen sydämen omaava ja empaattinen Kananen ei tuomitse ketään ja suhtautuu elämään iloisesti ja positiivisesti!

VPSehdokkaat_nettiin2.png

2. Christoffer Strandberg

Näyttelijä-juontaja

Aitona ja avoimena persoonana tunnettu näyttelijä ja juontaja Christoffer Strandberg on noussut kansan suosikiksi positiivisuutensa ja hyväntuulisuutensa myötä. Hän tuo iloa ja valoa ympärilleen.

VPSehdokkaat_nettiin3.png

3. Diandra

Artisti

Kun Diandra Flores kymmenen vuotta sitten nousi koko kansan tietoisuuteen kykyohjelman kautta, hän erottui kilpailijoiden joukosta lahjakkuutensa lisäksi iloisuudellaan ja positiivisuudellaan. Diandra säteilee ympärilleen hyvää mieltä ja energiaa mihin tahansa hän meneekin. Upealla äänellään ja positiivisella olemuksellaan Diandra on lunastanut paikkansa suomalaisten sydämissä.

VPSehdokkaat_nettiin4.png

4. Eva Wahlström

Taiteilija

Nyrkkeilyn maailmanmestari Eva Wahlström ei ole tunnettu ryppyotsaisesta treenaamisesta, vaan uskoo positiivisuuden voimaan. Wahlström on kulkenut omaa polkuaan määrätietoisesti vaikeuksista huolimatta ja vaikka hänet tunnetaan iloisuudesta ja aurinkoisuudesta, hän ei pelkää puhua vaikeistakaan asioista.

VPSehdokkaat_nettiin5.png

5. Konstaapeli Daniel

Nettipoliisi

Vanhempi konstaapeli Daniel Kalejaiye on omistanut työuransa nuorten parissa tehtävälle ennalta ehkäisevälle työlle. Hän onkin noussut nopeasti suosikiksi sosiaalisessa mediassa, jossa hänestä on tullut monelle nuorelle turvallinen ja luottamuksen arvoinen aikuinen. Vaikka työssään hän käsittelee vaikeita aiheita, Konstaapeli Daniel tunnetaan hymystään ja positiivisesta suhtautumisestaan ihmisiin ja maailmaan

VPSehdokkaat_nettiin6.png

6. Marko Anttila

Jääkiekkoilija

Koko Suomen rakastama maailmanmestari ja olympiamitalisti Marko Anttila on hurmannut katsojat rauhallisella olemuksellaan. “Mörkönä” tunnettu “lempeä jättiläinen” puhuu hienosti yhteistyön ja joukkuehengen merkityksestä ja hänet tunnetaankin ystävällisyydestään. Hän on rehti ja reilu. Todellinen henkinen johtaja.

Katso äänestyksen tarkemmat säännöt

Luitko jo nämä?

Vuoden positiivisin suomalainen

Vuoden Positiivisin Suomalainen julkistetaan Nenäpäivän yhteydessä.

Lue lisää »

Kaj Kunnas ja Katri Helena ova täyttäneet valintakriteerit Vuoden Positiivisimmaksi Suomalaiseksi

Kuka sai ihka ensimmäisen tunnustuksen vuonna 1993?

Katso lista palkituista »

Postiivarit-logo

Nenäpäivä ja Positiivarit tekevät tänä syksynä ensimmäistä kertaa yhteistyötä.

Tutustu Positiivareihin »