Uutiset

Punaiseen Nenään voi nyt vaihtaa TikTokissa

Artikkelin julkaisu päivämäärä

05.11.2019

Jaa sosiaalisessa mediassa

Vatsastapuhuja Sari Aallolla on TikTokissa yli 1,2 miljoonaa seuraajaa

Lyhyiden videoiden jakamiseen tarkoitettu kiinalainen TikTok on suosittu erityisesti nuorten keskuudessa, myös Suomessa. Sovelluksella on yli 500 miljoonaa aktiivista käyttäjää maailmalla, joista arviolta 41 prosenttia on 16-24-vuotiaita. TikTokin käyttäjämäärät ovat jatkuvasti kovassa kasvussa sen ollessa AppleStoren ladatuin sovellus. Yksi Suomen suosituimmista TikTok-tähdistä vatsastapuhuja Sari Aalto on mukana Nenäpäivän haasteessa ja teki siihen liittyvän esimerkkinä toimivan virallisen videon. Videollaan Sari vaihtaa Nenää nukkensa kanssa.

On suuri ilo saada olla mukana auttamassa kehitysmaiden lapsia Nenäpäivän kanssa. Työssäni vatsastapuhujana saan nähdä päivittäin, miten paljon hyvää nauru voi tehdä: se avaa suljetut sydämet, yhdistää, vapauttaa ja yksinkertaisesti tekee elämästä parempaa, kertoo Sari, jolla on yli 1,2 miljoonaa seuraajaa TikTokissa.

Nenäpäivän hashtag challengessa kannustetaan vaihtamaan nenä punaiseen Nenäpäivän kunniaksi. Nenä-filtterillä voi myös tehdä Sarin esimerkin mukaisesti videon, jossa kisaa kavereiden kanssa siitä, kuka saa punaisen Nenän omaan naamaansa. Haasteen löytää TikTokista tunnisteella #nenäpäivä. Nenäpäivää vietetään 8.11. koko ilta Ylen kanavilla, jolloin hauska auttaa maailman lapsia. Myös Sari Aalto nähdään lähetyksessä vastaamassa lahjoiuspuheluihin Helsingin keskustan Nenäkulmassa. Katso Sari Aallon video TikTokissa

 

Nenäpäivässä hauska auttaa maailman lapsia.