Nenäpäivän-Mosambik-Meeri-Koutaniemi.jpg

Kell’ onni on, se tonnin jakakoon

Maailman lasten auttaminen on nyt tärkeämpää kuin koskaan! Tee yrityslahjoitus firman piikkiin ja lahjoita tonnilla onni sinne, missä sitä tarvitaan eniten. Kiitokseksi lahjoituksestanne saatte käyttöönne Nenäpäivän viestintäpaketin ja näkyvyyttä Nenäpäivässä 12. marraskuuta.

Tonnin sijoitus poikii maailmalla tonnikaupalla hyvää.

1000 eurolla rokotukset 800 lapselle

Mitä tonnilla saadaan aikaan?

Apuasi tarvitaan juuri nyt enemmän kuin koskaan. Koronapandemia on koskettanut kipeimmin niitä, joilla jo ennestään meni heikosti. Osallistumalla Nenäpäivään saat paljon hyvää aikaan ja sijoitat maailman lasten parempaan tulevaisuuteen.

Nenäpäivässä huumori auttaa

Nenäpäivä on ainutlaatuinen hyväntekeväisyyskampanja, sillä se tarjoaa mahdollisuuden iloita ja nauraa vakavienkin asioiden keskellä. Onnen Tonni -kampanjan onkin tarkoitus piristää syksyä ja tuoda hyvää mieltä työyhteisöihin. Samalla halutaan osoittaa, että yritysvastuun osoittaminen ei tarvitse olla ryppyotsaista. Tee siis oma osasi hyvää ja lahjoita tonnilla onni.

Heikki Silvennoisen tonnin seteli -ilme

Apu menee varmasti perille – siinä syy valita juuri Nenäpäivä

Nenäpäivä kutsuu kerran vuodessa suomalaiset auttamaan maailman heikoimmassa asemassa olevia lapsia. Avun vie perille ammattitaidolla yhdeksän luotettavaa järjestöä. Nenäpäivän varoilla edistetään lasten terveyttä, ravinnonsaantia, kouluun pääsyä sekä luodaan turvaa Aasiassa, Afrikassa ja Etelä-Amerikassa. Yle tukee Nenäpäivää ohjelmatoiminnallaan.

jarjestojen_logot_3000x2000-1024x683.jpg
lapsi_3000x2000px-1024x683.jpg

Mitä me tarjoamme?

Arvokkainta on tietenkin, että autat maailman heikoimmassa asemassa olevia lapsia. Kiitoksena lahjoituksestasi haluamme kuitenkin tarjota organisaatiollesi viestintämateriaalit käyttöön. Jokainen paketti sisältää mahdollisuuden omaan tervehdystekstiin Nenäpäivän TV-lähetykseen 12.11. sekä “Mukana tukemassa” -tunnuksen. Lisäksi saat käyttöösi näyttävät somekuvat, joilla voit kertoa mitä lahjoittamallasi summalla saadaan aikaan. Kerrotko lahjoituksestasi vakamielisemmällä infograafilla vai nenäpäivämäisen veikeällä tonnin ilmeellä? Tee se vaikka molemmilla!

nena.png

1000

 • Mukana tukemassa -tunnus
 • Kuvapaketti someen, joka kertoo mitä lahjoituksellasi saadaan aikaan: kouluvuosi 400 lapselle tai rokotukset 800 lapselle tappavia tauteja vastaan sekä tonnin seteli -ilme
 • Tervehdysteksti Nenäpäivän TV-lähetykseen 12.11. (Ylen toimituksellinen valinta)
nena_kelt.png

3000

 • Mukana tukemassa -tunnus
 • Kuvapaketti someen, joka kertoo mitä lahjoituksellasi saadaan aikaan: kouluvuosi 1200 lapselle tai rokotukset 2400 lapselle tappavia tauteja vastaan sekä tonnin seteli -ilme
 • Tervehdysteksti Nenäpäivän TV-lähetykseen 12.11. (Ylen toimituksellinen valinta)
 • Yrityksesi nimi Nenäpäivän sivuille  
nena_lila.png

5000

 • Mukana tukemassa -tunnus
 • Kuvapaketti someen, joka kertoo mitä lahjoituksellasi saadaan aikaan: kouluvuosi 2000 lapselle tai rokotukset 4000 lapselle tappavia tauteja vastaan sekä tonnin seteli -ilme
 • Tervehdysteksti Nenäpäivän TV-lähetykseen 12.11. (Ylen toimituksellinen valinta)
 • Yrityksesi nimi Nenäpäivän sivuille
 • Yrityksesi maininta kiitosviestissä Nenäpäivän LinkedIn-tilillä