Uutiset

Nenäpäivä-säätiön toiminnanjohtaja vaihtuu

Artikkelin julkaisu päivämäärä

21.08.2023

Jaa sosiaalisessa mediassa

Nenapaiva22_artikkelikuva.jpg
Kuva: Riikka Vaahtera

Nenäpäivä-säätiön toiminnanjohtaja vaihtuu. Vt. toiminnanjohtajana vuoden loppuun asti toimii Anu Liisanantti.


Nenäpäivä-säätiötä yli seitsemän vuoden ajan luotsannut toimitusjohtaja Riina Paasio siirtyy uusiin tehtäviin 15.9.2023 alkaen.

“Haikeana siirryn pois Nenäpäivän palveluksesta. Haluan kiittää yhteistyökumppaneita, lahjoittajia ja jokaista, joka on tavalla tai toisella tukenut Nenäpäivää. Olemme yhdessä saaneet aikaan upeita tuloksia! Näiden vuosien aikana Nenäpäivä on kehittynyt ja mennyt monessa asiassa eteenpäin. Nyt on oikea hetki siirtyä uusien haasteiden pariin”, Paasio kertoo.

“Nenäpäivän hallitus kiittää Riinaa seitsemän vuoden ansiokkaasta työstä kaikkein vaikeimmissa olosuhteissa elävien lasten parhaaksi. Riinan panos Nenäpäivän konseptin ja toimintojen kehittämisessä on ollut huikea. Lämmin kiitos ja kaikkea parasta uusiin haasteisiin”, kertoo hallituksen puheenjohtaja
Tomi Järvinen.

Hallitus on pyytänyt Nenäpäivä-säätiön kumppanuuspäällikkö Anu Liisananttia toimimaan vt. toiminnanjohtajana 15.9.- 31.12.2023 sekä kampanjakoordinaattori Tero Vehkakoskea toimimaan väliaikaisen johtotiimin jäsenenä.

Nenäpäivä-säätiön toiminta jatkuu normaalisti.

Hallitus päättää uuden toimitusjohtajan rekrytoinnin käynnistämisestä kokouksessaan 21.9.2023.

Nenäpäivää on vietetty Suomessa vuodesta 2007 lähtien ja se on yksi Suomen merkittävimmistä hyväntekeväisyystoimijoista. Vuoden 2022 aikana Nenäpäivä keräsi lahjoituksina 2,4 miljoonaa euroa, jotka jaetaan tasan yhdeksän Nenäpäivä-järjestön kesken.


Lisätietoja antavat:
Nenäpäivä-säätiön hallituksen puheenjohtaja Tomi Järvinen
tomi.jarvinen@kirkonulkomaanapu.fi

Nenäpäivä-säätiön hallituksen varapuheenjohtaja Harri Hakola
harri.hakola@fida.fi