Uutiset

Nenäpäivä päättyi hienoon keräystulokseen

Artikkelin julkaisu päivämäärä

11.11.2018

Jaa sosiaalisessa mediassa

Nenäpäivän show oli jälleen suuri menestys. Kuva: Riikka Vaahtera

Puoli seitsemän ja Mikko Kekäläinen tekivät illan aikana ennätyksellisen yli 240 000 euron keräystuloksen. Lisäksi YleX Aamun Ville “Viki” Eerikkilä ja Juuso “Köpi” Kallio keräsivät 40-tunnin Naurumaraton-lähetyksellä uskomattoman 108 000 euron lahjoituspotin.

– Olemme todella iloisia, että niin moni suomalainen haluaa auttaa maailman lapsia. Pienelläkin yksittäisellä lahjoituksella on suuri merkitys ja haluamme kiittää jokaista lahjoittajaa, kommentoi Nenäpäivän toiminnanjohtaja Riina Lipponen.

Tämän vuoden Nenäpäivässä kerätyillä varoilla saadaan maailmalla ihmeitä aikaan – sen takaavat yhdeksän ammattitaitoista ja luotettavaa järjestöä, jotka vievät Nenäpäivän avun perille sinne, missä sitä eniten tarvitaan. Nenäpäivän keräysvaroilla tuetaan muun muassa lasten koulunkäyntiä ja edistetään ihmisten terveyttä.

Nenäpäivä-keräys jatkuu vuoden loppuun saakka ja esimerkiksi viime vuonna keräystulos nousi vielä reilulla 200 000 eurolla, kun vapaaehtoiset, koulut ja harrastusporukat tilittivät tempauksissa kerätyt varat Nenäpäivälle.

Nenäpäivä-keräys jatkuu vuoden loppuun saakka ja vielä ehtii osallistua! Lahjoituksen voi tehdä helposti netissä. Kannattaa myös muistaa, että Justimuksen Nenäpäivän sketsikilpailu on käynnissä vielä reilun viikon ajan. 
Lisätietoa käteisenä kerättyjen keräysvarojen tilittämisestä Nenäpäivälle, löytyy täältä