Uutiset

Nenäpäivä on pian! – aloita oma keräys

Artikkelin julkaisu päivämäärä

10.10.2023

Jaa sosiaalisessa mediassa

lahjoita_artikkelikuva.png

Nenäpäivään voi osallistua monella tapaa. Yksi näppärä keino on perustaa oma keräys. Perusta oma keräys Nenäpäivän sivulle tai kannusta tuttaviasi lahjoittamaan maailman lasten hyväksi somessa.

Nenäpäivää tarvitaan enemmän kuin koskaan. Maailmassa kytee hiljainen kriisi. Vuosikymmenten ajan kehitys kulki hyvään suuntaan: köyhyys vähentyi, lapset olivat vuosi vuodelta terveempiä ja pääsivät yhä useammin kouluun. Tyttöjen oikeudet paranivat. Mutta kriisivuodet ovat muuttaneet kehityksen suunnan.

Lähde siis oitis mukaan Nenäpäivän digikerääjäksi. Katso alta vinkit mahtavan keräyspotin kartuttamiseksi.

insta_kerays-1.png

Hauska auttaa Instagramissa

Instagramissa voit tehdä varainkeruukampanjan omaan julkaisuusi kohdasta ”Lisää varainkeruukampanja” ja valitsemalla sieltä Nenäpäivän.

insta_ohje-1-1024x727.jpg

Voit myös liittää Nenäpäivä-keräyksen osaksi stooriasi. Klikkaa lisätoiminnoista lahjoitus-painike ja valitse kohteeksi Nenäpäivä. Lahjoitukset ohjautuvat automaattisesti Nenäpäivälle. Tässäpä oiva keino haastaa kaveri leikkimieliseen kisaan: kuka kerää isoimman potin? 

Lahjoitus Instagramissa

Lisää stooriisi samalla Nenäpäivän hauskat giffit, jotka löydät hakusanalla nenapaiva. Halutessasi voit tägätä Nenäpäivän @nenapaiva_fi ja käyttää tunnistetta #nenäpäivä.

fb_kerays-1.png

Kerää varoja Facebookissa yksityisesti tai hallinnoimanasi sivuna

Facebookissa varainkeruukampanjat on perinteisesti liitetty osaksi merkkipäivien juhlistamista, mutta keräyksen perustaminen onnistuu itse asiassa milloin vain. Esimerkiksi juuri NYT on hyvä hetki aloittaa jättipotin jahtaus maailman lasten hyväksi. Perusta keräys omissa nimissäsi tai tee hyvää hallinnoimasi sivun kautta. Editoi keräyssivusi tyyliisi sopivaksi, valitse tavoitesumma, keräyksen kesto ja ryhdy Nenäpäivän lähettilääksi julkaisunappia painamalla.

Hyväntekeväisyyskeräys Faebookissa

Löydät varainkeruukampanjat esimerkiksi Facebookin etusivun vasemmasta reunasta. Klikkaa valikko auki kohdasta ”Näytä lisää” ja suunnista eteenpäin kohdasta ”Varainkeruukampanjat”. Mobiilissa löydät tämän hakusanalla ”varainkeruukampanjat”.

nettikerays-2.png

Digikerääjä perustaa oman keräyksen

Nenäpäivän oma keräyksen voi perustaa Nenäpäivän nettisivuille. Täytä lyhyt lomake, lataa mukaan kuva ja sinulla on oma keräyssivu. Jaa keräyksesi linkkiä eteenpäin tuttavillesi tai some-seuraajillesi ja haasta heidät lahjoittamaan. Lisänäkyvyyttä saat käyttämällä somessa tunnistetta #nenäpäivä.

Kiitos, että autat! ❤️

Pienelläkin rahalla on suuri merkitys. Tuellasi yhä useampi lapsi saa mahdollisuuden riittävään ravintoon, turvaan, koulutukseen ja terveyteen. Lahjoituksesi auttaa esimerkiksi näin: 

  • 5 € koulureppu lapselle
  • 10 € vesikanisterit perheelle veden hakuun
  • 20 € lukuvuoden koulutarvikepaketti
  • 30 € kuukauden hygieniatarvikkeet turvatalon asukkaalle