Uutiset

REKRY: etsimme uutta Nenää

Artikkelin julkaisu päivämäärä

17.11.2020

Jaa sosiaalisessa mediassa

Nenäpäivä etsii kampanjakoordinaattorin sijaista, joka haluaa laittaa itsensä likoon maailman lasten puolesta.

Suomen suurin ja hauskin hyväntekeväisyyskampanja NENÄPÄIVÄ etsii kampanjakoordinaattorin opintovapaan sijaista. Määräaikainen työsuhde alkaa sopimuksen mukaan tammikuun lopulla ja kestää 1.1.2022 saakka. 

 
MITÄ TOIVOMME SINULTA:
Olet iloinen tiimipeluri, mutta työskentelet myös itsenäisesti yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi. Sinulla on kyky pitää monta Nenää samaan aikaan ilmassa ja saat valmista aikaan myös paineen alla. Ymmärrät suurempien kuvioiden päälle, mutta jaksat pitää huolta myös yksityiskohdista. Et pelkää laittaa käsiäsi saveen ja suhtaudut ennakkoluulottomasti kaikkiin ihmisiin sekä monenlaisiin työtehtäviin. Haluat tehdä hyvää!  
 
Tehtäväkenttäsi on sangen monipuolinen, sillä pääset koordinoimaan Nenäpäivän valtakunnallista keräystä ja innostamaan vapaaehtoisia sekä hiomaan kumppanuuskonsepteja oppilaitoksille, kouluille ja muille toimijoille. Saat tarttua puhelimeen ja kutsua kaikenmoisia neniä mukaan tekemään hyvää, puurtaa hallinnollisten asioiden ja exceleiden parissa sekä vastata asiakaspalvelun kinkkisiin kysymyksiin. 
 
Eduksi tehtävässä on kokemus järjestökentästä sekä taloushallinnosta. Myös koulumaailman, tapahtumajärjestämisen ja/tai varainhankinnan tuntemuksesta on hyötyä. Tehtävässä on mahdollista toimia osa-aikaisesti kevään ja kesän ajan, syksyllä töitä on täysiaikaisesti.
 
HAE DUUNIA:
Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja cv sähköpostin liitteenä vaikka heti, kuitenkin viimeistään 6.12.2020 sähköpostitse otsikolla “HAKEMUS KAMPANJAKOORDINAATTORIKSI” osoitteeseen riina.paasio@nenapaiva.fi. Nimeä liitetiedostot muodossa sukunimi_etunimi_CV/hakemus. Kerro palkkatoiveesi sähköpostiviestissä. 
 
OTA EMPIMÄTTÄ  YHTEYTTÄ  JA KYSY LISÄÄ:
 
MA 30.11 klo 10-11
Meeri Väänänen, kampanjakoordinaattori, Nenäpäivä-säätiö
045 637 5667
 
TO 3.12. klo 14-15
Riina Paasio, toiminnanjohtaja, Nenäpäivä-säätiö
040 595  1720