Uutiset

Nenäpäivä on pian! – aloita oma keräys

Artikkelin julkaisu päivämäärä

04.11.2021

Jaa sosiaalisessa mediassa

Perusta Nenäpäivän digikeräys

Nenäpäivään voi osallistua monella tapaa. Yksi näppärä keino on perustaa oma keräys. Perusta oma keräys Nenäpäivän sivulle tai kannusta tuttaviasi lahjoittamaan maailman lasten hyväksi somessa.

Nenäpäivää tarvitaan tänä syksynä enemmän kuin koskaan, sillä koronakriisi on hankaloittanut haavoittuvimmassa asemassa olevien lasten elämää entisestään. Kehitystyössä on otettu takapakkia monella mittarilla. Korona on vaikuttanut arviolta 1,5 miljardin lapsen koulunkäyntiin, yhä useampi on pudonnut äärimmäiseen köyhyyteen, perheiden ruoansaanti on vaikeutunut; lista jatkuu lohduttomana. Ei oteta enempää takapakkia, tule mukaan auttamaan NYT! Tukemalla Nenäpäivää olet mukana mahdollistamassa lasten turvallista kouluun paluuta ja estämässä koronan on kohtalokkaita vaikutuksia maailman lasten koko tulevaisuuteen.

Lähde siis oitis mukaan Nenäpäivän digikerääjäksi. Katso alta vinkit mahtavan keräyspotin kartuttamiseksi.

Hauska auttaa Instagramissa

Nenäpäivä-keräys Instagramissa

Instagramissa voit liittää Nenäpäivä-keräyksen osaksi stooriasi. Klikkaa lisätoiminnoista lahjoitus-painike ja valitse kohteeksi Nenäpäivä. Lahjoitukset ohjautuvat automaattisesti Nenäpäivälle. Tässäpä oiva keino haastaa kaveri leikkimieliseen kisaan; kuka kerää isoimman potin? 

Lahjoitus Instagramissa

Lisää stooriisi samalla Nenäpäivän hauskat giffit, jotka löydät hakusanalla nenapaiva. Halutessasi voit tägätä Nenäpäivän @nenapaiva_fi ja käyttää tunnistetta #nenäpäivä.

Kerää varoja Facebookissa yksityisesti tai hallinnoimanasi sivuna

Hyväntekeväisyys Facebookissa

Facebookissa varainkeruukampanjat on perinteisesti liitetty osaksi merkkipäivien juhlistamista, mutta keräyksen perustaminen onnistuu itse asiassa milloin vain. Esimerkiksi juuri NYT on hyvä hetki aloittaa jättipotin jahtaus maailman lasten hyväksi. Perusta keräys omissa nimissäsi tai tee hyvää hallinoimasi sivun kautta. Editoi keräyssivusi tyyliisi sopivaksi, valitse tavoitesumma, keräyksen kesto ja ryhdy Nenäpäivän lähettilääksi julkaisunappia painamalla.

Hyväntekeväisyyskeräys Faebookissa

Löydät varainkeruukampanjat esimerkiksi Facebookin etusivun vasemmasta reunasta. Klikkaa valikko auki kohdasta ”Näytä lisää” ja suunnista eteenpäin kohdasta ”Varainkeruukampanjat”.

Digikerääjä perustaa oman keräyksen

Nenäpäivän oma keräys

Nenäpäivän oma keräyksen voi perustaa Nenäpäivän nettisivuille. Täytä lyhyt lomake, lataa mukaan kuva ja sinulla on oma keräyssivu. Jaa keräyksesi linkkiä eteenpäin tuttavillesi tai some-seuraajillesi ja haasta heidät lahjoittamaan. Lisänäkyvyyttä saat käyttämällä somessa tunnistetta #nenäpäivä.

Kiitos, että autat! ❤️

Pienelläkin rahalla on suuri merkitys. Tuellasi yhä useampi lapsi saa mahdollisuuden riittävään ravintoon, turvaan, koulutukseen ja terveyteen. Lahjoituksesi auttaa esimerksi näin: 

  • 5 € koulutarvikkeet lapselle
  • 10 € koulutusta seksuaalisen väkivallan ehkäisemiseksi
  • 20 € 20 000 litraa puhdasta vettä
  • 30 € tyttö pääsee turvaan silpomiselta