Uutiset

Ylen radiokanavat viettävät Maratonviikkoa Nenäkulmassa 4.-8.11.

Artikkelin julkaisu päivämäärä

07.10.2019

Jaa sosiaalisessa mediassa

NP_maratonviikko_isompi

YLE PUHE: Käsityömaraton
4.11. kello 10-22, Yle Puhe ja Yle Areena

Yle Puheen Nenäpäivän Käsityömaratonissa pannaan puikot viuhumaan ja koukut kihisemään! Jenny Lehtisen ja Kati Keinosen seurassa yhdistetään kolme maailman parasta asiaa: Käsityöt, hauskanpito ja hyvän tekeminen! Lähetyksessä erotellaan leikkimielisesti “silmäneulat sukkapuikoista” kun kaikki paikalle saapuvat vieraat päätyvät näyttämään taitonsa myös käsitöiden parissa! Kudo ja kuuntele! Ja lahjoita. Tai vain kuuntele ja lahjoita.

YLE VEGA: Näsdagen
6.11. klo 6.30-12, Yle Vega/Huvudstadsregionen

Yle Vega viettää på svenska dagen myös Nenäpäivää! Vega lähettää Nenäkulmalta kello 6.30 – 12. Tanssimme maratonhengessä ja tapaamme yllätysvieraita. Juontajina Karin Filén, Milli Hellström, Malin Valtonen ja Alexander Beijar. Lahjoita sinäkin 10€ tekstaamalla NÄSDAGEN numeroon 16499

RADIO SUOMI: Tanssimaraton
6.11. kello 14-17:30, Yle Radio Suomi ja Yle Areena

Radio Suomessa Nenäpäivä sujuu tanssien! Kymmenellä paikkakunnalla eri puolella Suomea kerätään rahaa maailman lapsien hyväksi laittamalla jalalla koreasti. Lähetyksessä toimittaja Juha Blombergin vie meidät Burkina Fasoon keskelle kuivuutta ja köyhyyttä. Lisäksi äänessä koko kansan rakastama koomikko Ernest Lawson. Radio Suomen juontajat ja toimittajat ympäri valtakuntaa laittavat itsensä likoon hyvän asian puolesta. Lahjoita sinäkin 5 euroa tekstaamalla RADIOSUOMI numeroon 16499. Löydät myös Juha Blombergin ainutlaatuiset Nenäpäivä-kuvat ja -videot Burkina Fasosta Radio Suomen Facebookista ja Instagramista Nenäpäivän lähestyessä.

YLEX: Naurumaraton
7.11. kello 6-8.11. kello 23, YleX ja Yle Areena

YleX Aamun Naurumaraton tulee takaisin pidempänä kuin koskaan, kun Viki ja Köpi tekevät 41 tunnin maratonlähetyksen Nenäpäivän hyväksi. Luvassa on entistä eeppisempi show, joka sisältää loputtomasti yllätyksiä, lukuisia vieraita ja tietenkin paljon naurua. Viime vuonna Naurumaraton valloitti kotisohvat, kisakatsomot ja autoradiot Helsingistä Fuengirolaan ja keräsi yli 100 000 euroa maailman lasten hyväksi.

Vietä Maratonviikkoa piipahtamalla paikan päällä Helsingin keskustan Nenäkulmassa (Aleksanterinkatu 19) tai viihdy Ylen taajuuksilla!