Uutiset

Nenäkisan voittaja tapasi Nelli Orellin

Artikkelin julkaisu päivämäärä

19.05.2021

Jaa sosiaalisessa mediassa

Nenäkisan voittaja tapasi Nelli Orellin
Nenäkisan voittaja Ella tapasi Nelli Orellin iloisissa tunnelmissa.

Sadekaan ei haitannut tunnelmaa, kun Nenäpäivän Nenäkisan viime syksynä voittanut Ella pääsi viimein tapaamaan idoliaan Nelli Orellia ystäviensä Neean ja Marian kanssa. Kuudetta luokkaa käyvät kaverukset ja suosittu somevaikuttaja nauttivat Helsingin keskustan Elisa Kulmassa piknikeväitä ja tekivät yhdessä TikTok-videoita. 

TikTokissa käydyn kilpailun haasteena oli tehdä oma versio Nelli Orellin ideoimasta Nenäpäivän tanssista. Mukaan osallistui joukko innokkaita nuoria, ja nähtiinpä videon tekijöiden joukossa Now United -yhtyeen Joalin Loukamaakin.

@nelliorell

@nenapaiva Hauska auttaa 🔴 Tee Nenäpäivä-video käyttäen ##nenäpäivä ##nenäkisa, tägää kommentteihin sun squad ja kerro paikkakunta. Aikaa 30.11. asti🔴

♬ original sound – Nenäpäivä

Ella voitti Nenäkisan videollaan, jossa hän matki Nelli Orellin Nenäpäivää varten tekemää tanssia. Video valikoitui voittajaksi, sillä se oli Nellin mielestä erityisen hyvin tehty.

@nutellz_alina

##nenäpäivä ##nenäkisa @nelliorell ❤️✌🏻

♬ original sound – Nenäpäivä

 – Yllätyin kovasti, kun minulle ilmoittetiin, että olin voittanut Nenäkisan. Olin jo melkein ehtinyt unohtaa, että osallistuin koko kisaan, enkä olisi ikinä voinut arvata, että pärjäisin videollani, Ella iloitsee ja kertoo tehneensä TikTok-videoita viimeisten parin vuoden ajan. – Nellin tapaaminen oli hienoa, koska Nelli on minulle iso inspiraatio muodissa ja taiteessa. Nelli oli tosi mukava ja rento. Jännitin aluksi, mutta sitten rentouduin. Jäi ihanat fiilikset; kunpa voisi tehdä samanlaisen jutun uudestaan, Ella summaa fanitapaamisen fiiliksiä.

Nelli-Ella-Maria-Neea-2-Nenäpäivä-800x533-1.jpg
Neea, Ella, Nelli ja Maria testaavat, pysyvätkö Nenät paikoillaan.

– Oli oikein mukava tavata Ella, Neea ja Maria. Juttelimme tyttöjen kanssa musiikista, leffoista sekä tietenkin TikTokista, Nelli kertoo. Iloisen tapaamisen päätteeksi tytöt tekivät tietysti yhteisten tanssin TikTokiin.

@nelliorell

##nenäpäivä kisan voittajat 🔴 @nenapaiva @mmariaaws @nutellz_alina @kuuliikamaaa

♬ original sound – Nenäpäivä