Uutiset

Nenäkisa TikTokissa – Nelli Orell: “Näytetään, että välitetään”

Artikkelin julkaisu päivämäärä

21.09.2020

Jaa sosiaalisessa mediassa

Nenäkisassa hauskimman videon tehnyt voi voittaa tapaamisen Nelli Orellin kanssa.

Nenäkisaan voi osallistua monella tavalla ja video voi sisältää melkein mitä vain: tanssivideo isommalla porukalla tai hassuttelua yksinään – vain mielikuvitus on rajana! Halutessaan voi ottaa myös Nellin videosta mallia. Ennen kaikkea Nelli kuitenkin kannustaa osallistujia hauskuuteen.
 

– Nenäpäivässä maailman lapsia autetaan iloisesti ja hyvillä mielin. Toivon, että hauskuus välittyy myös Nenäkisaan osallistuvista TikTok-videoista, nyt saa hullutella! Odotan innolla, että näen miten kekseliäitä videoita tyypit tekevät, Nelli intoilee.

Kilpailuun voi osallistua marraskuun loppuun saakka postaamalla TikTokiin videon tunnisteilla #nenäpäivä ja #nenäkisa. Videon yhteydessä tulee nimetä osallistuva joukkue ja kertoa, miltä paikkakunnalta osallistujat ovat. 

Nenäkisan voittajan valitsee raati, jossa Nelli on mukana. Kisan voittaja julkistetaan Nenäpäivän nettisivuilla ja somessa 10.12. Nelli toivoo, että Nenäkisaan osallistutaan innolla.

– Heittäkää haastetta eteenpäin, täytetään koko TikTok punaisilla Nenillä. Tehdään tästä jutusta iso, niin että kaikki tietävät, että Nenäpäivä lähestyy ja on aika auttaa! 

Nelli nähdään myös Ylen Nenäpäivän suorassa lähetyksessä, jossa vietetään tänä vuonna Onnenpäivää perjantaina 13. marraskuuta.

 

         

        KILPAILUN SÄÄNNÖT

  1. Kilpailun järjestäjänä toimii Nenäpäivä-säätiö.
  2. Kilpailuun voi osallistua TikTokissa jakamalla julkisen videon tunnisteilla #nenäkisa #nenäpäivä. Videolla esiintyviltä henkilöiltä tulee olla lupa videon julkaisemiseen. Postauksesta on hyvä käydä jollain tapaa ilmi julkaisijan tai kisaan osallituvan porukan nimi ja paikkakunta. 
  3. Kilpailuaika on 22.9..–30.11.2020. Osallistumisajan ulkopuolella saapuneita osallistumisia ei hyväksytä kilpailuun. Voittaja julkistetaan Nenäpäivän sosiaalisessa mediassa 10.12.2020.
  4. Kilpailun voittajan valinnassa otetaan huomioon videon hauskuus, kekseliäisyys ja tunnelma, joka videolta välittyy. Kilpailun voittajan valitsee Nenäpäivän raati.  
  5. Järjestäjä voi ilman erillistä suostumusta julkaista voittajan osallistumisvideon asiaankuuluvilla tekijänoikeusmerkinnöillä sosiaalisen median kanavissaan. Muihin markkinointitarkoituksiin osallistujien valokuvia ja videoita ei käytetä ilman erillistä ilmoitusta ja suostumusta.
  6. Järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin sekä oikeuden hylätä kilpailusta henkilöt, jotka ovat rikkoneet näitä sääntöjä.
  7. Kilpailuun osallistuvat ainoastaan TikTokissa julkaistut julkiset videot. Materiaalin tulee löytyä TikTokista voittajan julkistamiseen saakka. TikTok ei ole mukana järjestämässä kilpailua.