Uutiset

Nyt voit auttaa maailman lapsia treenaamalla

Artikkelin julkaisu päivämäärä

02.06.2020

Jaa sosiaalisessa mediassa

MyBnB Live lähti mukaan kumppaniksi Nenäpäivään
 
MyBnB Live on kerännyt lahjoituksia parin treenin aikana jo 892 euroa. Keräyksen ajatus on yksinkertainen: MyBnB Live tarjoaa yhdessä kumppaniensa kanssa treenit, ja mikäli treeni saa osallistujan hyvälle mielelle, kiitokseksi voi tehdä lahjoituksen Nenäpäivälle. “Kantavana ajatuksena on jakaa omasta onnestamme palasia niille, jotka ovat eniten avun tarpeessa”, sanoo Tiina Veijonen, MyBnB Liven perustaja.
 
“Olemme todella iloisia, että korona-ajan synnyttämä positiivinen yhteisö, MyBnB Live, on mukana auttamassa lapsia, joihin käynnissä oleva pandemia vaikuttaa kaikkein eniten. Korona iskee maailman lapsiin kovalla voimalla: miljoonia ja miljoonia lapsia jää rokottamatta, erityisesti tyttöjen koulutie katkeaa herkästi ja akuutti nälänhätä kaksinkertaistuu. Yhdessä voimme auttaa”, sanoo toiminnanjohtaja Riina Paasio Nenäpäivältä.
 
MyBnB Liven ja heidän yhteisönsä yhdessä kerätyt lahjoitusvarat menevät lyhentämättömänä Nenäpäivälle, ja avun vie perille yhdeksän luotettavaa järjestöä. Tänä vuonna lahjoitusvaroilla tuetaan maailman heikoimmassa asemassa olevia lapsia ja perheitä yhteensä 17 eri maassa Aasiassa, Afrikassa ja Etelä-Amerikassa.
 
“Olemme innoissamme Nenäpäivä -yhteistyöstä. Koko kymmenpäinen valmentajakaartimme on sitoutunut keräykseen ja uskomme että saamme 75 000 päisellä yhteisöllämme aikaan huikean keräyssumman. Haastamme keräykseen mukaan kaikki treenaajamme, yhteistyökumppanimme ja seuraajamme. Näin suurella ryhmällä jokainen pienikin lahjoitus on merkittävä. Nenäpäiväkeräyksen ansiosta saamme aivan ainutlaatuisen ja merkittävän mission yhteisöllemme. Olemme Suomen ainoa treeniryhmä, joka jumpaten voi itse paremmin, ja samalla kantaa kortensa kekoon sen puolesta, että kehitysmaan lapset saisivat vettä, ruokaa, terveyttä ja koulutuksen”, Tiina sanoo. 
 
Nenäpäivän yhteistyöhön liittyen MyBnB Live tulee tarjoamaan yhteisölleen entistä monipuolisempia treenejä, kiinnostavia vieraita, treenihaasteita ja muuta ohjelmaa. Liity sinäkin mukaan MyBnB Live -yhteisöön, treenaa itsellesi hyvä mieli ja laita hyvä kiertämään. Osallistumaan pääset osoitteessa www.mybnblive.fi tai hyppää mukaan ryhmäämme Facebookissa!
 
Haluatko mukaan Nenäpäivän kumppaniksi? Käy tutustumassa yhteistyömahdollisuuksiin lisää täältä