Uutiset

Mikko Alatalo ja Ilkka Vainio julkaisivat Nenäpäivä-kappaleen

Artikkelin julkaisu päivämäärä

23.10.2019

Jaa sosiaalisessa mediassa

Mikko Alatalo nähdään musiikkivideolla monessa eri roolissa.

– Kun meitä pyydettiin Mikon kanssa mukaan Nenäpäivään, emme aikailleet hetkeäkään. Mahtavaa, että voimme olla mukana auttamassa osaamisellamme. Hei kaikki siellä, kuljetaan auttamisen tiellä! Vainio kannustaa. 

Kappaleen musiikkivideolla Alatalo koittaa vakuuttaa lapsista koostuvan teatteriyleisön esiintymisellään ja lopulta onnistuukin siinä – mutta miten? Se selviää, kun katsoo Mä Nenäpäivä oon -musiikkivideon. Kappale löytyy myös Spotifysta

Ile on tehnyt tähän biisiin sanoituksen, jossa vakaviakin asioita käsitellään huumorin avulla – aivan kuten Nenäpäivässäkin. Mukavaa, että varmasti koko kansalle tuttu sävelmä auttaa nyt maailman lapsia, Alatalo kiittelee.

Mä Nenäpäivä oon -kappale tulee Nenäpäivän ystäville tutuksi, sillä se tulee soimaan Ylen Nenäpäivä-ohjelmissa. Kappaleen synnyintarinasta tehtiin lisäksi sarja sketsejä, jotka nostavat takuulla hymyn huulille Nenäpäivän suorassa neljän tunnin lähetyksessä 8.11.

Nenäpäivässä hauska auttaa maailman lapsia. Kampanja alkaa Nenäpäivä sirkuksessa -hyväntekeväisyysnäytöksellä 24.10. ja huipentuu erilaisten tempausten merkeissä varsinaiseen Nenäpäivään 8.11. 
 

Nenäpäivässä hauska auttaa maailman lapsia!