Uutiset

Lakitoimisto Fondia Nenäpäivän kumppaniksi

Artikkelin julkaisu päivämäärä

06.10.2022

Jaa sosiaalisessa mediassa

Fondian henkilöstöjohtajan kuva
Fondian henkilöstöjohtaja Wilma Laukkanen iloitsee Nenäpäivän kumppanuudesta.

Liikejuridiikkaan erikoistunut lakipalveluyritys Fondia ryhtyi Nenäpäivän kumppaniksi halusta olla mukana tukemassa maailman lapsia ja heidän tulevaisuuttaan. Nenäpäivä-kampanja nähdään tärkeänä osana Fondian vastuullisuustyötä.

Yhteistyö ilahduttaa myös Fondian henkilöstöä ja tämän vuoden teeman, yhdessäolon, mukaisesti on Fondiaaneille luvassa liikunnallisia haasteita, toimistopäivien piristystä erityisillä kahvihetkillä sekä muuta hauskaa yhdessä tekemistä ja olemista.

”Toteutamme osana Fondian vastuullisuustyötä erilaisia yhteistyöprojekteja sekä tarjoamme ilmaista oikeusapua pro bono -kumppaneillemme. Olemme aikaisemman pro bono -työn kautta keskittyneet esimerkiksi paremman päivähoidon ja inklusiivisten urheiluharrastusten tukemiseen, joten Nenäpäivä sopii kumppaniksemme kuin nenä päähän. Tärkeää on, että voimme myös olla mukana auttamassa liiketoimintamme keskiössä olevalla liikejuridiikan asiantuntijuudellamme. Lähdimme innolla mukaan Nenäpäivään ja teemme ilolla osamme maailman lasten tukemiseksi” kertoo Fondian henkilöstöjohtaja Wilma Laukkanen. Hyvän tekeminen yhdessä tuo iloa fondialaisille ja mahdollistaa paremman tulevaisuuden maailman lapsille. ”Kiitos Fondia, että olette mukana!” iloitsee kumppanuuskoordinaattori Anna Seligson.