Uutiset

Tuure Boelius tsemppaa mukaan Nenäpäivän koulukisaan

Artikkelin julkaisu päivämäärä

10.09.2019

Jaa sosiaalisessa mediassa

Tuure Boelius odottaa innolla millaisia tempauksia kouluissa järjestetään.
Koulukisaan voi osallistua monella tavalla  ja tempaus voi olla melkein mitä vain; esimerkiksi tanssiesitys isolla porukalla, luokkien välinen sketsikilpailu, hauskojen leivonnaisten myyjäiset tai naamiaiset, joissa kaikki pukeutuvat punaiseen – vain mielikuvitus on rajana! Tuure kannustaa osallistujia käyttämään luovuuttaan. 
 
– Mahtavaa, että tällaisen hyvän asian varjolla voi kouluissa vähän hullutella. Odotan innolla, että näen mitä kreisin hienoja juttuja koululaiset keksii – villit ja omannäköiset ideat on usein parhaita, Tuure tsemppaa. 
 
Kilpailuun voi osallistua marraskuun loppuun saakka postaamalla Instagramiin tai Facebookiin julkisen kuvan tai videon koulun Nenäpäivä-tempauksesta käyttämällä julkaisun yhteydessä tunnisteita #nenäpäivä #nenäkoulu. Postauksesta tulee käydä ilmi koulun nimi ja paikkakunta. Samasta koulusta voi osallistua vaikka useampi porukka.
 
Koulukisan voittajan valitsee raati, jossa Tuure on mukana. Kisan voittaja julkistetaan Nenäpäivän nettisivuilla ja somessa 13.12. Tuure toivoo, että kisasta tulee kova ja odottaa innolla vierailuaan voittajakoululla. 
 
– Pidän viihdyttämisestä ja esiintymisestä niin miksi en tekisi sitä hyvän asian puolesta? Mieletöntä, että meillä on mahdollisuus auttaa ja olen otettu, että saan olla mukana! Tuure iloitsee. 
 
 

         

        KILPAILUN SÄÄNNÖT

  1. Kilpailun järjestäjänä toimii Nenäpäivä-säätiö.
  2. Kilpailuun voi osallistua jakamalla Instagramissa ja/tai Facebookissa julkisen kuvan tai videon tunnisteilla #nenäkoulu #nenäpäivä. kuvassa esiintyviltä henkilöiltä tulee olla lupa kuvan julkaisemiseen. Postauksesta tulee käydä ilmi koulun nimi ja paikkakunta. 
  3. Kilpailuaika on 10.9.–30.11.2019. Osallistumisajan ulkopuolella saapuneita osallistumisia ei hyväksytä kilpailuun. Voittaja julkistetaan Nenäpäivän sosiaalisessa mediassa 13.12.2019. Kilpailun voittajan valitsee Nenäpäivän raati.  
  4. Järjestäjä voi ilman erillistä suostumusta julkaista voittajan osallistumiskuvan asiaankuuluvilla tekijänoikeusmerkinnöillä sosiaalisen median kanavissaan. Muihin markkinointitarkoituksiin osallistujien valokuvia ja videoita ei käytetä ilman erillistä ilmoitusta ja suostumusta.
  5. Järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin sekä oikeuden hylätä kilpailusta henkilöt, jotka ovat rikkoneet näitä sääntöjä.
  6. Kilpailuun osallistuvat ainoastaan Instagramissa ja/tai Facebookissa julkaistut julkiset kuvat ja videot. Materiaalin tulee löytyä Facebookista ja/tai Instagramista voittajan julkistamiseen saakka. Kilpailu ei ole Facebookin, Instagramin tai vastaavan median sponsoroima, suosittelema, hallinnoima eikä millään tavalla liity Facebookiin, Instagramiin tai vastaavaan mediaan.