Uutiset

Justimuksen Nenäpäivän sketsikilpailu

Artikkelin julkaisu päivämäärä

07.09.2018

Jaa sosiaalisessa mediassa

Justimuksen Juho, Sami ja Joose ovat innolla mukana Nenäpäivässä.

Muokattu 4.12.

Sketsikilpailun voittajaksi valikoitui @tii0tii humoristisella Ravintola Kuono -videollaan. "Pidimme tässä videossa sen kekseliäisyydestä ja siitä miten nenä oli otettu klippiin mukaan. Ideaa oli selkeästi mietitty ja lopputulokseen nähty vaivaa, huumoria unohtamatta!" Kertoo sketsiryhmä Justimusfilms. Nenäpäivä onnittelee voittajaa. Voittajaan on otettu yhteyttä henkilökohtaisesti.

***

Suosittu sketsiryhmä Justimus haastaa suomalaiset koululaiset ja kaveriporukat mukaan Nenäpäivään. Justimuksen Nenäpäivän sketsikilpailun voittaa porukka, joka tekee hauskimman Nenähuumoria sisältävän videon. Nenähuumori voi olla mitä vain, kunhan se on hyväntahtoista, naurattaa ja liittyy jollain tapaa Nenään.

Video voi olla pieni sketsi, vine-tyylinen hassuttelu, vitsin kertominen tai vain video, joka jostain syystä naurattaa. Yksi keino tuoda Nenä mukaan videolle on käyttää siinä Nenäpäivän punaista Nenää. Odotamme, että osallistujat keksivät jotain yllätyksellistä, tsemppaa Justimuksen Joose.  

Kilpailuun voi osallistua 19.11. asti lataamalla julkiselle Instagram-tilille maksimissaan 15 sekunnin mittaisen videon tunnuksilla #nenäsketsi #nenäpäivä. Video tulee löytyä Instagramista voittajan julkistamiseen saakka. 

Justimus valitsee kilpailun voittajan, joka saa palkinnoksi Justimuksen vetämän video-workshopin sekä NELJÄ Nokia 8110 4G -matkapuhelinta. Voittajavideo julkistetaan Nenäpäivän somessa 4.12. Justimuksen kommenteilla höystettynä. 

Justimus kannustaa kaikkia suomalaisia osallistumaan Nenäpäivään.

Nenäpäivän merkitys on meille suuri, koska se onnistuu vuodesta toiseen konkreettisesti auttamaan avun tarpeessa olevia ihmisiä. Lisäksi Nenäpäivään on helppo osallistua vaikka huumorin varjolla, toteaa Justimuksen Sami.

Nenäpäivä-kampanjassa huumori on tärkeässä asemassa, sillä se tuo ihmisiä yhteen ja kannustaa auttamaan. Huumori on suuressa roolissa myös Nenäpäivä-ohjelmissa. Lokakuun puolivälissä starttaava Nenäpäivä-kampanja huipentuu 9.11. vietettävään Nenäpäivään.
 
 
 
 
KILPAILUN SÄÄNNÖT
  1. Kilpailun järjestäjänä toimii Nenäpäivä-säätiö.
  2. Kilpailuun voi osallistua jakamalla julkisen Instagram-profiilin kautta videon tunnisteilla #nenäsketsi #nenäpäivä. Videolla esiintyviltä henkilöiltä tulee olla lupa videon julkaisemiseen. Video voi olla korkeintaan 15 sekunnin mittainen.
  3. Kilpailuaika on 7.9.-19.11.2018. Osallistumisajan ulkopuolella saapuneita osallistumisia ei hyväksytä kilpailuun. Voittaja julkistetaan Nenäpäivän sosiaalisessa mediassa 4.12.2018. Kilpailun voittajan valitsee Justimus. 
  4. Järjestäjä voi ilman erillistä suostumusta julkaista voittajan osallistumisvideon asiaankuuluvilla tekijänoikeusmerkinnöillä sosiaalisen median kanavissaan. Muihin markkinointitarkoituksiin osallistujien valokuvia ja videoita ei käytetä ilman erillistä ilmoitusta ja suostumusta.
  5. Järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin sekä oikeuden hylätä kilpailusta henkilöt, jotka ovat rikkoneet näitä sääntöjä.
  6. Kilpailun matkapuhelinpalkinnon, neljä Nokian 8110 4G -puhelinta, lahjoittaa Nokia voittajalle. Nenäpäivä-säätiö ei vastaa palkinnon luovuttamisesta.
  7. Kilpailuun osallistuvat ainoastaan julkisella Instagram-tilillä julkaistut videot. Videon tulee löytyä Instagramista voittajan julkistamiseen saakka. Kilpailu ei ole Facebookin, Instagramin tai vastaavan median sponsoroima, suosittelema, hallinnoima eikä millään tavalla liity Facebookiin, Instagramiin tai vastaavaan mediaan.