Uutiset

Viivi Pumpanen: ”Nenäpäivä edustaa tärkeitä arvoja”

Artikkelin julkaisu päivämäärä

09.11.2020

Jaa sosiaalisessa mediassa

Nenäpäivänä epäonni käännetään maailman lasten onneksi. Illan juontajina nähdään Viivi Pumpanen, Jussi-Pekka Rantanen ja Janne Kataja.

Viivi Pumpanen, J-P Rantanen ja Janne Kataja juontavat Nenäpäivän

 
Tämän vuonna Nenäpäivän suoraa lähetystä luotsaavat vakiokasvo Janne Katajan rinnalla Viivi Pumpanen ja Jussi-Pekka Rantanen. Sekä Pumpanen että Rantanen ovat molemmat innoissaan lähestyvästä suorasta lähetyksestä:
 
– Tämä on juuri sellainen iloinen, positiivinen ja hyväntahdon ohjelma, jollaisissa haluankin olla mukana. Nenäpäivä edustaa mulle tärkeitä arvoja ja sillä oli suuri merkitys, Pumpanen iloitsee.
 
– Tulossa on mieletön show: upeaa musiikkia, loistavia sketsejä, koskettavia tarinoita ja suuria tunteita. Mitä sitä ihminen muuta kaipaa korona-ajan perjantai-iltaan? Rantanen miettii. 
 
Nenäpäivä tuleekin tarjoamaan unohtumattomia tähtihetkiä, kun suorassa lähetyksessä lavalle nousevat muun muassa Erin, Elastinen, ABREU, Samuli Edelmann, Diandra, Konsta Hietanen, Ressu Redford, Sara Siipola, Pete Parkkonen ja Neljä Ruusua sekä tietenkin Red Nose Orchestra Kalle Torniaisen johdolla.
 
– Odotan eniten Nenäpäivältä koskettavaa, opettavaista ja iloista iltaa yhdessä loistavien esiintyjien kanssa ja ennen kaikkea kohtaamisia, joita ohjelmassa tullaan näkemään. Toivottavasti onnistumme myös kannustamaan ihmisiä tekemään yhdessä hyvää, Pumpanen kertoo.
 
Mikko-Keka%CC%88la%CC%88inen-Nena%CC%88pa%CC%88iva%CC%88n-matkassa-Keniassa-800x450.jpg
 
Tunteita nostattavia kohtaamisia on varmasti luvassa, kun Mikko Kekäläisen seurassa tutustutaan elämään ja ihmisiin kenialaisessa kylässä, nähdään tositarinoita Ugandasta ja palataan viime vuosien koskettavimpiin Nenäpäivä-hetkiin.
 
Nenäpäivän tunnelmaa on lisäksi nostamassa joukko tunnettuja neniä: Minna Kivelä, Jarkko Tamminen, Iikka Forss, Mari Perankoski, Jukka Puotila, Joonas Nordman, Juha Laitila, Sonja Kuittinen, Antti Tuomas Heikkinen, Tero Salenius, Ria Kataja, Tume Uusitalo, Katja Kettu, Sara Chafak, Esko Eerikäinen, Timo Parvela, Heikki Silvennoinen sekä lukuisat muut tunnetut suomalaiset. Lisäksi Nenäpäivässä nähdään, miten tasavallan presidentti Sauli Niinistö selviää itsensä Tanhupallon tiukoista kysymyksistä ja millainen on legendaarisen Matti Näsän Onnenpäivä.
 
Pallojen-speed-date.jpg
 

"Nenäpäivä on ainutlaatuinen mahdollisuus tehdä hyvää"

J-P Rantanen

 
Nenäpäivän teemana on perjantai 13. päivään sopivasti onni ja tarkoitus on tehdä Nenäpäivästä varsinainen Onnenpäivä maailman lapsille. Nenäpäivä tarjoaa suomalaisille, maailman onnellisimmalle kansalle, mahdollisuuden jakaa palasia onnestaan sinne, missä niitä nyt erityisesti koronan keskellä kaivataan. Viime vuonna Nenäpäivä keräsi perjantai-illan loppuun mennessä lahjoituspottiin yli kaksi miljoonaa euroa ja onkin jännittävää nähdä, kuinka avokätisesti ihmiset tänä vuonna osallistuvat. Se on kuitenkin varmaa, että Nenäpäivää tarvitaan nyt enemmän kuin koskaan. 
 
– Nenäpäivä on ainutlaatuinen mahdollisuus tehdä hyvää. Se on mahdollisuus ojentaa käsi toiselle puolelle maailmaa – lapsille, jotka apua tässä maailmassa kaikkein eniten tarvitsevat. Toinen toisiamme varten me ihmiset täällä ollaan, Rantanen summaa. 
 
 

Lue myös

YleX:n Naurumaraton tulee suurempana kuin koskaan »