Uutiset

Hyväsydäminen Tero osti Nenäpäivän huutokaupasta saunakärryn

Artikkelin julkaisu päivämäärä

23.08.2019

Jaa sosiaalisessa mediassa

"Tärkeintä tässä oli minulle se, että potti meni lasten hyväksi", Tero kertoo.

Ylen Saunapäivää vietettiin heinäkuun lopulla yli 200 000 löylyttelijän voimin ja kesän aikana Tuija Pehkosen emännöimä kultaisena kimalteleva saunakärry keräsi yleisöä liikkuessaan ympäri Suomea. Saunapäivän jälkeen saunakärry huutokaupattiin maailman lasten hyväksi. Huutokaupan myötä Nenäpäivän avustuspottiin kertyi huimat 17 777 euroa. Voittajahuudon tekijäksi paljastui kerkkoolainen Tero.

“Seurasin Ylen Saunapäivää ja kuulin sieltä hyväntekeväisyyshuutokaupasta. Tärkeintä tässä oli minulle se, että potti meni lasten hyväksi. Valitsen joka vuosi sisäremontteja tekevälle yritykselleni jonkin lahjoituskohteen, sillä haluan auttaa muita.” Tero summaa.

Huolenpito ja välittäminen näkyy myös Teron yrityksen Hansarak Oy:n toiminnassa, sillä yritys pyrkii työllistämään ja tukemaan erityisesti nuoria uraansa aloittelevia tekijöitä.

“Saunakärryn kiuas lämpenee Kerkkoossa kyllä, kun saunojia löytyy”, Tero lupaa ja kertoo itsekin olevansa saunan ystävä.

Kenties kultaisen saunakärryn lauteilla vietetään myös varsinaista Nenäpäivää 8.11.2019. Terosta voi kuitenkin ottaa mallia ja lahjoittaa vaikka heti: nenäpäivä.fi/lahjoita.