Uutiset

Huippumalli haussa & Nenäpäivä MTV3-kanavalla ja Katsomossa

Artikkelin julkaisu päivämäärä

04.10.2022

Jaa sosiaalisessa mediassa

Huippumalli Haussa -kilpailijat: Minttu, Abas, Venla, Eino, Linda
Minttu, Abas, Venla, Eino ja Linda tietävät miltä hyväntekijä tuoksuu.

Huippumalli haussa -kilpailijat heittäytyvät haastetehtävässä huumorin vietäviksi ja keräävät samalla varoja maailman lapsille.

MTV3:n Huippumalli haussa -ohjelman hyväntekeväisyysjaksossa testataan kilpailijoiden näyttelijäntaitoja komiikan saralla. Luvassa on taatusti nauruhermoja kutkuttava jakso, kun kokelaat pääsevät repimään huumoria Nenäpäivän merkeissä.

Huippumalli haussa -ohjelmassa etsitään henkilöä, jolla on potentiaalia menestyä sekä Suomessa että kansainvälisesti. Syyskuussa alkaneella tuotantokaudella kilpailu on avattu kaikille hakijoille sukupuoleen katsomatta ja mukana onkin monipuolinen joukko upeita ja karismaattisia huippumalliehdokkaita.

Ohjelman juontaa Veronica Verho ja mentorina sekä päätuomarina toimii Huippiksessa itsekin taannoin kisannut Saara Sihvonen.

Nenäpäivän spesiaalijakson tavoite on kerätä varoja maailman lasten hyväksi tehtävälle työlle. Ohjelman kilpailijat ovat perustaneet oman keräyksen, johon kaikki ovat tervetulleita mukaan. Lahjoittajat edistävät heikoimmassa asemassa olevien lasten mahdollisuuksia hyvään ja turvattuun elämään.

”Tuoksu sinäkin hyväntekijältä – tehdään yhdessä hyvää.”

Huippumalli haussa & Nenäpäivä MTV3-kanavalla ja Katsomossa torstaina 6.10.2022 klo 20