Uutiset

Rekry: harjoittelijaksi Nenäpäivään

Artikkelin julkaisu päivämäärä

04.05.2021

Jaa sosiaalisessa mediassa

Nenäpäivän rekry: kampanjaharjoittelija

Hei kampanjatyöstä haaveileva toiminnan ihminen! Haluaisitko tulla syksyksi Helsingin Pasilaan tekemään kanssamme kampanjaa, joka auttaa maailman lapsia? Suomen hauskin hyväntekeväisyyskampanja Nenäpäivä etsii kampanjaharjoittelijaa.

Mitä toivomme sinulta:
Olet iloinen tyyppi ja kanssasi on helppo tulla toimeen. Olet hyvä asiakaspalvelija ja bongaat tilanteet, joissa voit olla muille avuksi. Suhtaudut ennakkoluulottomasti uusiin ihmisiin, etkä pelkää sosiaalisia tilanteita.

Osaat ajatella käytännöllisesti ja ratkaisukeskeisesti. Tartut toimeen oma-aloitteisesti ja työt sujuvat sinulta tarvittaessa myös itsenäisesti. Kiire tai yllättävät tilanteet eivät nujerra iloista asennettasi. Teet sen, mitä lupaat.

Olet valmis tarttumaan erilaisiin kampanjaa avustaviin hommiin aina kampanjamateriaalien postituksista tapahtumien järjestämiseen. Tulet toimeen Excelin kanssa, sinulla on kokemusta asiakaspalvelusta ja lisäksi puhut sekä kirjoitat sujuvasti suomea.

Mitä tarjoamme sinulle:
Taatusti tapahtumarikkaan ja vauhdikkaan syksyn aikana saat monipuolista kampanjakokemusta ja pääset käyttämään osaamistasi. Työn ohessa saat kurkistaa tv-tuotannon kulisseihin, pääset tekemään töitä kampanjoinnin ammattilaisten kanssa ja olet osa tiimiä, jolla on hauskaa yhdessä.

Harjoittelu alkaa sopimuksen mukaan syyskuun alussa ja kestää joulukuun puoleen väliin. Maksamme harjoittelusta palkkaa 1252 euroa kuukaudessa.

Hae tehtävää:
Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja cv viimeistään 25.5.2021 mennessä sähköpostitse otsikolla “HAKEMUS KAMPANJAHARJOITTELIJAKSI” osoitteeseen nenapaiva@nenapaiva.fi.