Uutiset

REKRY: Etsimme uutta Nenää

Artikkelin julkaisu päivämäärä

15.11.2021

Jaa sosiaalisessa mediassa

Avoimet työpaikat Nenäpäivä

Moi sinä iloinen ja tehokas tuloksentekijä! Miltäs kuulostaisi innostava ja merkityksellinen työ Helsingin Pasilassa? Suomen suurin ja hauskin hyväntekeväisyyskampanja NENÄPÄIVÄ etsii kumppanuuskoordinaattorin vanhempainvapaan sijaista. Määräaikainen työsuhde alkaa sopimuksen mukaan tammikuussa ja kestää arviolta vuoden 2022 loppuun  saakka.

Mitä toivomme sinulta:

Olet tiimipeluri, mutta työskentelet myös itsenäisesti yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi. Sinulla on kyky pitää monta Nenää samaan aikaan ilmassa ja saat valmista aikaan myös paineen alla. Kanssasi on helppo tulla toimeen ja suhtaudut ihmisiin ennakkoluulottomasti. Haluat tehdä hyvää! 

Tehtävänäsi on uusien ja erilaisten yhteistyötahojen sekä -konseptien ideoiminen, Nenäpäivä-kumppanuuksien solmiminen sekä olemassa olevien kumppanuussuhteiden hoito. Et pelkää tarttua puhelimeen ja sinulla on uskallusta tutustua uusiin ihmisiin aina, kun tilaisuus sallii. Suunnittelet mielelläsi erilaisten yhteistyökumppaneiden kanssa hauskoja, toimivia ja hyvää tekeviä tapoja kerätä varoja maailman lapsille. Sinulla on kokemusta myös nykyaikaisista markkinoinnin ja viestinnän työkaluista. 

Näet monipuolisen toimenkuvan inspiroivana mahdollisuutena. Eduksi tehtävässä on monen eri toimialan tuntemus sekä kaupallinen ajattelu.

Hae duunia:

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja cv vaikka heti, kuitenkin viimeistään 30.11.2021 sähköpostitse otsikolla “HAKEMUS KUMPPANUUSKOORDINAATTORIKSI” osoitteeseen riina.paasio@nenapaiva.fi. Liitä mukaan palkkatoiveesi.

Me Nenäpäivä-säätiössä arvostamme työyhteisön monimuotoisuutta ja teemme töitä yhdenvertaisuuden eteen. Toivomme hakijoita erilaisista taustoista, kuten eri-ikäisiä, eri sukupuolia olevia sekä eri kieli-, kulttuuri- tai muihin väestöryhmiin kuuluvia.

Ota empimättä yhteyttä ja kysy lisää:

Pe 19.11. klo 10-11
Johanna Mäkelä
kumppanuuspäällikkö, Nenäpäivä-säätiö
puh. 040 529 4475

Pe 26.11. klo 10-11
Riina Paasio
toiminnanjohtaja, Nenäpäivä-säätiö
040 595 1720