Pavlovin Rotat

Jaa sosiaalisessa mediassa

pavlovin_rotat_nenapaiva_2022_KUVA_nelio.jpg

Tähän mennessä maailman lapsille kerätty potti:

5 760 €

Sisältää tehdyt lahjoitukset ja lahjoituslupaukset

Lahjoita
Pavlovin Rotat striimaavat Nenäpäivän merkeissä Tubesta tuttujen vieraiden kanssa! Mukana mm. Lakko, Justimusfilms, Namikolinx, Rauski & SilliS. Eri pelejä pelatessa kerätään varoja nenäpäivälippaaseen maailman lasten hyväksi, ja mitä suuremmaksi potti kasvaa, sitä pidempään striimi jatkuu. Rotat ottavat mittaa myös toisistaan, ja katsojatkin pääsevät mukaan pelaamaan. Striimi alkaa perjantaina 28.10. klo 15 ja loppuu viimeistään lauantaina 29.10. klo 15.

Lahjoittajien terveiset

Rottafani

Nenäpäivä livestriimit ja best of koostevideo katottavissa Pavlovin Rottien Youtube kanavalta, ja nähkäämme ensi vuonna uudestaan!

Aqvaario

Oisko se jopa 6000 rikki?! En kerenny streamiä livenä kattoon, mutta jälkikäteen tallenteet tuli katsottua! Kiitti kaikista videoista ja streameistä, aina ilo kattella!

Honsku

Näin jälkikäteen oma panos maailman lapsille ja rotille kiitos striimistä (jota lurkkasin mitä lurkkasin)

Iso kiitos striimistä, hieno ele teiltä <3 ootte kyllä olleet mullekin suuri voimavara ja mielen kohottaja jo pitkään sisällöllänne, jatkakaa samaan malliin!

kahvimyyrä

aattelin vielä laittaa vitoset tän striimin kunniaks. ootte ollu saatanan kova voimavara, ku moti on ollu nollis ja muutenki menny vähä paskasti, nii on ollu kiva perjantaisi vaa kattella jotai, varsinki ku tää yhteisöki on nii mahtava. joten kiitokset siitä <3

Poppy

SPIRAALI MADE ME DO IT kiitos striimistä rotat