OAJ

Jaa sosiaalisessa mediassa

OAJ-Nenäpäivä-lahjoita-2000x2000-1.jpg

Tähän mennessä maailman lapsille kerätty potti:

101 675 € / 100 000 €

Sisältää tehdyt lahjoitukset ja lahjoituslupaukset

Lahjoita

Opettajat tekevät tulevaisuuksia meillä ja maailmalla, Opetusalan Ammattijärjestö on lähtenyt mukaan Nenäpäiväkeräykseen neljännen kerran peräkkäin yhdessä lähes 700 yhdistyksensä ja 116 000 jäsenensä kanssa. Olemme keränneet kolmena edellisenä vuotena lähes 60 000 euroa per vuosi. Nyt asetamme riman vieläkin korkeammalle. Tavoittelemme 100 000 euron maagista rajapyykkiä. Toivottavasti myös sinä olet mukana. Solidaarisuustyö on meille OAJ:ssä osa sitä valtuuston linjaamaa työtä, jolla toteutetaan OAJ:n kansainvälistä strategiaa. Opettajilla on hyvä sydän. Opettajat tekevät sitoutuneina arvokasta työtä suomalaisten lasten parissa. Tämän lisäksi tahdomme kantaa oman vastuumme maailman lasten kasvatuksen ja koulutuksen parantamisesta. Vuoden 2021 Nenäpäiväkampanjan kärki tulee olemaan lasten auttamisessa koronapandemian jälkeen. Äärimmäisessä köyhyydessä elävät lapset ovat olleet kaikkein haavoittuvimmassa asemassa. Maailmalla koulua ei ole voitu käydä etänä Suomen tapaan. Lapsityö, äärimmäinen köyhyys ja tyttöjen ulkoisten sukupuolielinten silpominen ovat lisääntyneet. OAJ on mukana auttamassa heikoimmassa asemassa olevia lapsia ja tekemässä valoisempia tulevaisuuksia niin kotimaassa kuin maailmalla. Lahjoita kanssamme: verkkopankissa, Mobile Pay numeroon 22020 tai lähettämällä tekstiviesti OAJ numeroon 16499 (5 €).

Lahjoittajien terveiset

Hienoa saada opettajana arvostusta nenä-päivän merkeissä ja hieno idea tämä OAJ lahjoitus. Voimia kaikille pienille avun tarvitsijoille :)

J-PF

Tsemppiä!

Tehdään kaikki opet hyvää! ❤️

Amk-opettaja,Tampere

Ilo havaita, että pienistäkin lahjoituksista karttuu isolla joukolla merkittävä summa, jolla voi auttaa hädässä olevia lapsia.

Tsemppiä maailman opet!

ilkku

Hyvälle elämälle