Nenäpäivän keräyslippaiden tilaus

Tilaa tykötarpeet julkisen lipaskeräyksen järjestämiseksi. Paketti sisältää keräyslippaan, korttiesitteitä, tarroja sekä ohjeet keräysvarojen tallettamiseksi.

Huomioithan ennen tilaamista seuraavat seikat:

Toimitamme lippaita maksimissaan viisi per tilaaja. Mikäli tarvitset Nenätempaukseesi lisälippaita, ole yhteydessä Nenätoimistoon: nenapaiva@nenapaiva.fi.

Lippaiden tilaajana olet vastuussa Nenäpäivän keräyslippaista ja niiden turvallisesta käsittelystä. Vastuullasi on myös tilittää lippailla kerätyt käteisvarat Nenäpäivä-säätiölle ja palauttaa lippaat keräyksen jälkeen (varauduthan postimaksuihin). Ohjeistuksen lippaiden käsittelyyn, varojen tilittämiseen ja lippaiden palauttamiseen saat keräyslippaiden mukana postissa.

Kun tilaat lippaan, Sinusta tulee samalla Nenäpäivän kirjekaveri. Lähetämme tilauksen yhteydessä antamaasi sähköpostiosoitteeseen silloin tällöin ajankohtaista tietoa kampanjasta sekä vinkkejä tempauksiin. 

Onnistunutta keräystä!    Tilaathan lippaita sen verran, että jokainen lipas tulee varmasti käyttöön. Yhdellä lippaalla voi olla monta kerääjää ja lippaita voi tyhjentää välillä. Jos tarvitset enemmän kuin viisi lipasta, otathan yhteyttä nenapaiva@nenapaiva.fi