nenapaiva-heltti-kaikkipuhujat-haivytys-kopio.png

Heltin webinaarit

Tervetuloa mukaan Heltin järjestämiin hyväntekeväisyyswebinaareihin, joissa saat uusia näkökulmia mielen paremminvointiin ja arjessa jaksamiseen.

Webinaarit ja striimi ovat maksuttomia – halutessasi voit lahjoittaa sinulle sopivan summan Heltin Nenäpäivä-keräykseen netissä tai MobilePaylla numeroon 20500.

yrityswebinaari-puhujat-pallo-kopio.png

Kolme totuutta johtajuudesta -webinaari

Rohkeasti kolmeen johtamisen ja johtajuuden kuumaan teemaan tarttuva hyväntekeväisyyswebinaari, josta saat uusia ajatuksia ja näkökulmia omaan työhösi.

kuluttajawebinaari-puhujat-pallo-uusi-kopio.png

Paras päivä pitkään aikaan -webinaari

Tunti inspiraatiota, toiveikkuutta, käytännön vinkkejä sekä muutama mukaan eksynyt rakkauden vaahtokarkki mielen paremminvointiin ja arjessa jaksamiseen.

stream-puhujat-pallo-kopio.png

To 11.11. klo 19.00
24 h Wilfeel mielenterveyden megastriimi

Suomen ensimmäinen vuorokauden kestävä mielenterveyden teemoihin keskittyvä megastriimi, jossa on luvassa yllätyksiä, kiinnostavia vieraita ja hyvää fiilistä.

yrityswebinaari-puhujat-pallo-kopio.png

Kolme totuutta johtajuudesta -webinaari

Mielenterveys, johtajuuden murros sekä uupuminen. Kolme asiaa, jotka puhuttavat tällä hetkellä työpaikoilla ja lehtien palstoilla. ”Kolme totuutta johtajuudesta!” -hyväntekeväisyyswebinaari tarjoaa kolme herättelevää puheenvuoroa johtamisesta ja johtajuudesta, joista saat taatusti uusia näkökulmia ja pohdittavaa.

kuluttajawebinaari-puhujat-pallo-uusi-kopio.png

Paras päivä pitkään aikaan -webinaari

Välillä meistä jokaisella on päiviä, kun pää surraa ylikierroksilla, tuntuu ettei oikein mikään onnistu ja arki on yhtä hurlumheitä. Juuri siksi, vuoden pimeimpänä hetkenä Nenäpäivä ja Heltti kutsuvat juuri sinut tunniksi inspiroitumaan ”Paras päivä pitkään aikaan!” -hyväntekeväisyyswebinaariin, josta saat vinkkejä ja yllättäviäkin pieniä tehtäviä arjen piristykseksi.

stream-puhujat-pallo-kopio.png

24 h Willfeel mielenterveyden megastriimi

Torstaina 11.11. klo 19 alkaen

Oletko valmis? Nimittäin tasan vuorokausi ennen Ylen Nenäpäivän päälähetystä käynnistyy Suomen ensimmäinen mielenterveysteemainen 24 tuntia kestävä megastriimi – Nenäpäivän hengessä tottakai. Striimiä voit seurata Willfeelin Twitch-kanavalta tai bongata meidät Helsingin keskustasta useammasta eri paikasta.

nenapaiva-heltti-kerayslipas-1024x858.jpg

Mikä Heltti

Heltti on Suomen suurin ajatustyöläisten elinvoimaisuuteen keskittynyt yhtiö. Tarjoamme asiakkaillemme kestävän hyvinvoinnin, vaikuttavan johtamisen ja organisaation kehittämisen sekä ajatustyöläisiin erikoistuneen työterveyden palveluita valtakunnallisesti. Olemme panostaneet erityisesti mielenterveyden kokonaisvaltaiseen polkuun aina ennaltaehkäisevistä palveluista Shortumin tarjoamaan lyhytterapiaan ja psykoterapiaan. Lisäksi Willfeel on Suomen suurin mielenterveysyhteisö ja media, josta jo nyt kymmenet tuhannet löytävät tukea, vastauksia ja vertaistukea mielenterveyden pohdintoihin sekä kysymyksiin.

Meitä on yli 120 ajatustyön johtamiseen, ajatustyöläisten mielenterveyteen, työkykyyn ja hyvinvointiin erikoistunutta asiantuntijaa. Vaikutamme jo nyt yhteensä yli 15 000:n ajatustyöläisen sekä yli tuhannen organisaation ja työyhteisön jokapäiväiseen elinvoimaisuuteen.