Nenäpäivä 13.11. – aloita oma keräys

13.10.2020

Ryhdy Nenäpäivän lähettilääksi ja perusta oma keräys

Nenäpäivää vietetään perjantaina 13. marraskuuta – mikä mainio päivä kääntää epäonni onneksi! Nenäpäivää tarvitaan tänä syksynä enemmän kuin koskaan, sillä koronakriisi on hankaloittanut haavoittuvimmassa asemassa olevien lasten elämää entisestään. Kehitystyössä on otettu takapakkia monella mittarilla. Arviolta 1,6 miljardia lasta ja nuorta on jäänyt keväällä koulunkäynnin ulkopuolelle, rokotettavien lasten määrän on arvioitu laskevan 65 prosenttiin, yhä useampi on pudonnut äärimmäiseen köyhyyteen; lista jatkuu lohduttomana. Ei oteta enempää takapakkia, tule mukaan auttamaan NYT!
 
Nenäpäivän lahjoituksilla tuetaan kaikkein heikoimmassa asemassa olevia lapsia. Suomessa asiat ovat monella tapaa hyvin ja meillä, maailman onnellisimmalla kansalla, on mahdollisuus koronapandemiasta huolimatta auttaa muita. Nenäpäivään voi osallistua monella tapaa. Yksi näppärä keino on aloittaa oma keräys. Perusta nettilipas Nenäpäivän sivulle tai kannusta tuttavasi lahjoittamaan maailman lasten hyväksi Facebook- tai Instagram-keräyksellä. Katso alta ohjeet mahtavan keräyspotin kartuttamiseksi.
 

Hauska auttaa Instagramissa

 

Aloita Nenäpäivä-keräys Instagramissa
 
 
Instagramissa voit liittää Nenäpäivä-keräyksen osaksi stooriasi. Klikkaa lisätoiminnoista lahjoitus-painike ja valitse kohteeksi Nenäpäivä. Lahjoitukset ohjautuvat automaattisesti Nenäpäivälle. Tässäpä oiva keino haastaa kaveri leikkimieliseen kisaan; kuka kerää isoimman potin? 
 
 
 
 
Lisää lahjoitustoiminto Instagram-stooriisi
 
 
 
Lisää stooriisi samalla Nenäpäivän hauskat giffit, jotka löydät hakusanalla nenapaiva. Halutessasi voit tägätä Nenäpäivän @nenapaiva_fi ja käyttää tunnistetta #nenäpäivä.
 
 

Kerää varoja Facebookissa yksityisesti tai hallinnoimanasi sivuna

 

Varainkeruu Facebookissa

 
 
Facebookissa varainkeruukampanjat on perinteisesti liitetty osaksi merkkipäivien juhlistamista, mutta keräyksen perustaminen onnistuu itse asiassa milloin vain. Esimerkiksi juuri NYT on hyvä hetki aloittaa jättipotin jahtaus maailman lasten hyväksi. Perusta keräys omissa nimissäsi tai tee hyvää hallinoimasi sivun kautta. Editoi keräyssivusi tyyliisi sopivaksi, valitse tavoitesumma, keräyksen kesto ja ryhdy Nenäpäivän lähettilääksi julkaisunappia painamalla.
 
 
 
Varainhankinta Facebookissa
 
 
 
Löydät varainkeruukampanjat esimerkiksi Facebookin etusivun vasemmasta reunasta. Klikkaa valikko auki kohdasta "Näytä lisää" ja suunnista eteenpäin kohdasta "Varainkeruukampanjat".
 
 

Digikerääjä valitsee nettilippaan

 

Perusta oma Nenäpäivän keräys
 
 
Nettilipas on Nenäpäivän oma virtuaalinen keräyslipas. Nettilippaan voi perustaa Nenäpäivän sivulle. Täytä lyhyt lomake, lataa mukaan kuva ja sinulla on oma keräyssivu. Jaa nettilippaasi linkkiä eteenpäin tuttavillesi tai some-seuraajillesi ja haasta heidät lahjoittamaan. Lisänäkyvyyttä saat käyttämällä somessa tunnistetta #nenäpäivä.
 
 

Kiitos, että autat

Pienelläkin rahalla on suuri merkitys. Tuellasi yhä useampi lapsi saa mahdollisuuden riittävään ravintoon, turvaan, koulutukseen ja terveyteen. Lahjoituksesi auttaa esimerksi näin: 
  • 5 € lääkkeet neljälle lapselle tappavia tauteja vastaan
  • 10 € koulutusta seksuaalisen väkivallan ehkäisemiseksi
  • 20 € ravintoa kuukaudeksi köyhälle perheelle
  • 30 € lapsi pääsee kouluun ja sosiaaliturvan piiriin
 

Lahjoita »